Once you map an IP to a domain, then you have to make sure that the domain pings back to the same IP. Otherwise, if you try to access the domain, you will get this page. So IP -> domain.com should mean that domain.com pings to the same IP. |
До месец се предвиждат много нови неща и изненади. Търпение!
Тук си доста прав. Така направихме и ниеКакво да се прави, хората се учат от грешките си, вземете и вие да го правите това...
Повярвай ми, знаем какво правим.Трети старт в рамките на 1 година? Май изобщо не знаете какво правите.
Повече непрофесионални ходове от наша страна не планираме да има и НЯМА да има.
Стартираме с нова корпоративна идентичност и много нови екстри.
Дефолт страницата на Kloxo е само временна, дори сайта ни въобще няма да бъде на готов(безплатен, платен) панел и платформа, а ще бъде на отделен сървър, с нужните пакети и конфигурация от наша страна. Хихи. Сега като се замислям, не знам дали се изказах правилно НищоА какъв бизнес се опитвахте да въртите през последната година без план и идеи?
Не знам как сам не се усети какъв автогол си наби с това си писание. Достатъчно несериозно изглежда всеки от тези 2 старта до сега. Защо? Защото предлагате услуга на клиенти, хора които ви дават пари за да получат качествена услуга, която вие не сте предложили до сега. Е след два неуспешни опита, трябва някой да ви повярва, че ще се случи от третия път?
Не се сърди, но тази несериозност просто отблъсква. Нещата при вас звучат, а и изглеждат по-зле от колкото за някои безплатни хостинг доставчици.
@Coolice, да бе то ясно, че момчетата се опитват, ама да го правят малко по-сериозно. Аз лично не бих сложил дори сателитка на подобен хостинг при все случилото се до сега, а ти би ли го направил? Писане на статии, линк-билдинг и в един страхотен момент се оказва, че разполагаш с последния бекъп който си се сетил да направиш (преди месец-два), а на компанията сайта им показва дефолтната страница на някой си панел.
Странно е как всеки си мисли, че може да влезе в хостинг бизнеса.
Дефолт страницата на Kloxo е само временна, дори сайта ни въобще няма да бъде на готов(безплатен, платен) панел и платформа, а ще бъде на отделен сървър, с нужните пакети и конфигурация от наша страна. Хихи. Сега като се замислям, не знам дали се изказах правилно Нищо
А относно непрофесионализма от наша страна, нали знаеш, че безгрешни хора няма. Всеки греши, и то не един път.
Всеки има право на нов шанс, а обикновено до третия път. Ето, че дойде ред и на нас за трети път. Нека получим шанса си, а от нашето поведение и професионализъм да се разбере каква услуга предлагаме и как гледаме на нещата
Царя..... царя, защо всеки споменава царя ?
И за кое по-точно не се изказах правилно ?
Царя..... царя, защо всеки споменава царя ?
И за кое по-точно не се изказах правилно ?
Ама как обичате тука да спамите не е истината. Имам чувството, че сте бесни когато някой друг се опита да успее и за това се пишат подобни мнения за оценка на компетентност. След като дадения човек претърпи провал, банкет сте готови да вдигнете. Не мога да го нарека завист, защото това няма да е точното определение за вашите глупости.