headshott2
Member
Точно него визирам, виж :Ако говориш за сайта си в подписа, не мисля, че си много засегант. Или визираш нещо друго?
Gyazo
gyazo.com
Точно него визирам, виж :Ако говориш за сайта си в подписа, не мисля, че си много засегант. Или визираш нещо друго?
Това правя от 5+ години, винаги съм бил на челни позиции, след всякакви ъпдейти не съм мърдал но този ме срина, на повечето думи съм -30% ... не знам какво да правяЕхе, аз мислех, че си на 2-3та страница. Това показаното се връща много по-лесно от моето предположение. Поналей малко в някакви сателитки, статии и т.н. и си ти.
Да това правя, дори днес ще пускам в гигантска медия. Но такова нещо не бях виждал, и не съм сигурен че този път ще успея да го оправя ... за 5минути да те хвърли така назадКак какво, правиш това, което правиш по принцип - продължаваш с качествения контент и линкове и катериш пак. Според мен тези 30% може да ги върнеш с не много работа, но за месец-два, може и по-малко. Разгледай първенците какво са взели като линкове, ако не ти идват идеи. Но аз лично се сещам, че с 2-3 силни статии в някоя голяма медия би се отразило не зле.
Виж дали не може да си измислиш някакъв линк микс, който да изпълниш в рамките на 2-3 месеца, който да изглежда максимално white и natural. Никакви такива от места, на които всеки се е изходил или може да вземе линк със събмит на 1 бутон и попълване на 3 полета. Миксът да е от сайтове в различни рейнджове на DA, и определено гледаш да са максимално насочени към твоята сфера. Блог за цветя или други тотално забравяш, независимо от авторитета. Първите позициите са много чувствителни и там сигурно мониторинга е много по-чест.Да това правя, дори днес ще пускам в гигантска медия. Но такова нещо не бях виждал, и не съм сигурен че този път ще успея да го оправя ... за 5минути да те хвърли така назад
Зарежи пускането, поне докато не си оправиш грозните линкове : ) Google ще връща резултати в търсачката , само ако са си оправили сайтовете .Да това правя, дори днес ще пускам в гигантска медия. Но такова нещо не бях виждал, и не съм сигурен че този път ще успея да го оправя ... за 5минути да те хвърли така назад
Уж грозни нямам, а кода сега ще ровя да видя от какво е, мерсиЗарежи пускането, поне докато не си оправиш грозните линкове : ) Google ще връща резултати в търсачката , само ако са си оправили сайтовете .
Имаш и някой грешки в конзолата :
Оправих го, благодаря много за съвета !Зарежи пускането, поне докато не си оправиш грозните линкове : ) Google ще връща резултати в търсачката , само ако са си оправили сайтовете .
Имаш и някой грешки в конзолата :
Дано, защо така мислиш?Дръж ни в течение с позициите. Мисля, че скоро ще се върнеш славно.
Аз от октомври след някъв ъпдейт там, не мога да индексирам никакви беклинкове..Дано, защо така мислиш?
Като цяло от 6-7дни е тотално замръзналото кралство, никой никъде не мърда на първа страница
И неговите дни са преброени. Все по-малко ще го търсят за решаване на проблеми и търсене на инфо. За ресурси, още ще е топ.след този шибан ъпдейт гугъл е тотал щета.. нито се знае какво ранква , нито се знае изобщо как работи.. в момента е толкова счупен че нямам думи ахаха
За България, Гугъл няма кой да го измести си мисля. По първата точка, малък % ще налазят и ще си променят навиците. По втората точка може би още по-малък % ... По третата точка ... търсене на инфо - еми той Гугъл е най-зле при търсене на специфично инфо, но и там малък % ще им дреме. Това е моето мнение...И неговите дни са преброени. Все по-малко ще го търсят за решаване на проблеми и търсене на инфо. За ресурси, още ще е топ.