Нормално ли е бавенето, когато прехвърляш пари от PP към дебитна карта?

TheEntrepreneur

Active Member
Здравейте!

Преди 2 дена прехвърлих 150 долара към дебитната си карта от PP. 10 минути след като ги получих ходих да пробвам да си ги взема от банкомата. Проблема е че не ми ги даде. Изписа ми " надхвърлен дневен лимит" . Трябва ли да изчакам още време преди да пробвам пак ? Нормално ли е това ?

От: Нормално ли е бавенето, когато прехвърляш пари от PP към дебитна карта?

Искаш да кажеш че, освен тия 2 дни от PP, където минаха, трябва да изчакам нови 2-3-4 дена от страна на банката този път ?

Как разбра, че си ги получил ?

В началото, като пуснах поръчката да си ги изтегля от PP пишеше "Pending" , днес видях че пише "Completed" и отидох до най-близкия банкомат, но не ми ги даде.

Това, че пише "Completed" означава, че от PayPal са ги освободили за пращане към твоята сметка. От тук нататък поне 3 работни дни, преди да са в сметката ти. Може да се проточи до 7 работни дни (случвало ми се е).

След като ги заявиш от акаунта, парите не се прехвърлят автоматично. Нужно е пейпал да разпореди тегленето, което отнема няколко дни.
п.п. щом пише "Completed" утре към обяд би трябвало да са в сметката

Добре мерси много за информацията ! Бях се притеснил малко, защото това са ми първите изкарани пари от интернет.

Може при движение в сметката (картовата) да праща SMS. :)

Да, около 3-4 дни. Винаги ми е било около този период. ;)

Може при движение в сметката (картовата) да праща SMS. :)

Да, около 3-4 дни. Винаги ми е било около този период. ;)

Първо твоята банка трябва да получи парите и да ти зареди сметката при нея. След това трябва да изпрати файл до Борика, за да ти актуализират салдото и чак тогава можеш да теглиш. А ти си опънал палатка пред банкомата рано рано.

Горе