glndrk
Well-Known Member
От: Нуждая се от съвет от SEO експерт
Няма да ти е лесно да изкараш този сайт на първа позиция, като гледам конкуренцията, която е работила по въпроса.
Отделно, колегата по горе е прав, че няма как непрофесионалист да постигне професионални резултати каквито очаква собственика(то всъщност има, но като отчетеш работата която ще трабва да се свърши или ще се откажеш или ще предпочетеш да пратиш на някои друг). Извеждане на първа позиция. Още повече, че тези преди вас се работили доста за тези резултати и са хвърлили маса пари, а не са разчитали на комшията...
Та в общи линии се получава следното: Професионална, стройтелна фирма, иска да излезе на първа страница като измести X на брой конкуренти в Google, обаче иска това да стане без пари?!
Здравейте момчета,
Аз се занимавам със SEO като хоби,но последните години нямах време да се усъвършенствам и имам нужда от съвет зе един проект,който развивам.
Сайтът е на пловдивска фирма,която извършва строителни и ремонтни услуги и се опитвам да я изкарам на първа страница на думи като: "ремонти пловдив" , "строителни услуги пловдив" и др.
Нека ви дам малко инфо за сайта и какво ме притеснява:
Регистрирах им домейна и създадох сайта преди около седмица,две.Направи on page seo -уникален текст на всички страници, se friendly urls,уникални мета данни,създадох социални профили google,twitter,fb и тн.След това започнах да го добвям в няколко бе директории (подбирам ги по качество) и преди 2-3 дни видях,че вече се класира на 5-6 страца в Google за: "ремонти пловдив".Дотук добре като за начало,но вчера видях че сайтът е изпаднал до 10 -12 страница (варира) и това ме наведе на мисълта,че може нещо да съм объркал.
Искам да помоля някой SEO експерт да погледне въпросния сайт и да ми каже какво му е мнението - дали има някаква фрапантна грешка в кода или SEO стратегията.Също така дали мислите,че се е появил на 5-6 страница толкова бързо след пускането му благодарения на honeymoon периода и сега е отишъл назад в класирането докато не изгради онлайн репутация, или пък има нещо,което съм обръркал и трябва да оправя докато е време?Ето го адреса на сайта: http://donchevi.bg
Благодаря ви предварително
Няма да ти е лесно да изкараш този сайт на първа позиция, като гледам конкуренцията, която е работила по въпроса.
Отделно, колегата по горе е прав, че няма как непрофесионалист да постигне професионални резултати каквито очаква собственика(то всъщност има, но като отчетеш работата която ще трабва да се свърши или ще се откажеш или ще предпочетеш да пратиш на някои друг). Извеждане на първа позиция. Още повече, че тези преди вас се работили доста за тези резултати и са хвърлили маса пари, а не са разчитали на комшията...
Та в общи линии се получава следното: Професионална, стройтелна фирма, иска да излезе на първа страница като измести X на брой конкуренти в Google, обаче иска това да стане без пари?!