C E C L I I
New Member
Здравейте на всички читатели във форума , пиша във връзка с нужда на изкарване на пари от интернет.
Публикацията я пускам с няколко цели , едната е ако ви допадне нещо което правя е да се свържете с мен ако желаете нещо а втората е с помощ/нужда от идеи.
Прочетох много статии преди да напиша моята, затова за да няма излишни коментари "какво можеш" " с какво се занимаваш и т.н" бивш треньор по футбол съм а относно темата какво умея : изработка/обработка на всякакви снимки/логота/дизайни/банери и др./
Обработка на всякакви видеа.
Подържам IG/FB страници и групи.
Също така съм собственик на INSTAGRAM страница с близо 6500 последователя ( която само да вметна че се продава ) със съдържание във гейминг средите.
Също така съм отворен за предложения и " начини " за изкарване на пари , защото за момента съм безработен.
За заинтересувалите се от работата ми ще оставя този материал тук.
Логота:
1. Ceclii web designer
2. CECLII LOGO
3. Tsvetan Ganev
4. CECLII LOGO
5. INK PULSE * ПО ПОРЪЧКА ЗА КЛИЕНТ*
Снимки * imagine *
1. How did I get in there?
2. HELP , MY SKIN!
3. All in one
4. Day'N'Night
5. Husky's eye
6. football propaganda
7. The Ghost from Aladin in Bulgaria.
Видео:
1. БЕНКОВСКИ
2. Йоана Станкова * ПО ПОРЪЧКА НА КЛИЕНТ *
( относно клипът , е качен от човекът за когото го бях направил * извинявам се за рекламата* и е направен точно стъпка по стъпка както желае клиента.
Благодаря на всеки който е отделил време да прочете моята публикация , моля свързвайте се с мен при нелбходимост чрез лично съобщение или чрез коментар на публикацията, хубав и успешен ден на всички!
Поздрави,
Цветан Ганев
© C E C L I I
Публикацията я пускам с няколко цели , едната е ако ви допадне нещо което правя е да се свържете с мен ако желаете нещо а втората е с помощ/нужда от идеи.
Прочетох много статии преди да напиша моята, затова за да няма излишни коментари "какво можеш" " с какво се занимаваш и т.н" бивш треньор по футбол съм а относно темата какво умея : изработка/обработка на всякакви снимки/логота/дизайни/банери и др./
Обработка на всякакви видеа.
Подържам IG/FB страници и групи.
Също така съм собственик на INSTAGRAM страница с близо 6500 последователя ( която само да вметна че се продава ) със съдържание във гейминг средите.
Също така съм отворен за предложения и " начини " за изкарване на пари , защото за момента съм безработен.
За заинтересувалите се от работата ми ще оставя този материал тук.
Логота:
1. Ceclii web designer
2. CECLII LOGO
3. Tsvetan Ganev
4. CECLII LOGO
5. INK PULSE * ПО ПОРЪЧКА ЗА КЛИЕНТ*
Снимки * imagine *
1. How did I get in there?
2. HELP , MY SKIN!
3. All in one
4. Day'N'Night
5. Husky's eye
6. football propaganda
7. The Ghost from Aladin in Bulgaria.
Видео:
1. БЕНКОВСКИ
2. Йоана Станкова * ПО ПОРЪЧКА НА КЛИЕНТ *
( относно клипът , е качен от човекът за когото го бях направил * извинявам се за рекламата* и е направен точно стъпка по стъпка както желае клиента.
Благодаря на всеки който е отделил време да прочете моята публикация , моля свързвайте се с мен при нелбходимост чрез лично съобщение или чрез коментар на публикацията, хубав и успешен ден на всички!
Поздрави,
Цветан Ганев
© C E C L I I
Последно редактирано: