Aramis
Active Member
От: От: Re: От: Нужда от съвет за сайт
Мислиш ли че бих се хванал да правя чужди сайтове, като моя не мога да си оправя...
И не търся някой да ми свърши работа, а съвети от хора които се занимават професионално с това. Когато искам някой да ми свърши работа, искам оферта, разбираме се и действаме.:roll: Уважавам всеки труд, и винаги си плащам ако искам да ми бъде свършена работа.
Второто предположение е по на прав пътЕ, не се караме, няма защо да се караме. Просто това ми прилича на поредния случай, когато някой е взел пари да направи сайта на някоя фирма, но не са му достигнали знания и умения и сега иска от нас да свършим неговата работа, за която той взема пари.
Освен ако този път случая не е друг и собственика на фирмата се опитва сам да направи нещо и да е разбрал, че не може да се справи и да търси някой да му свърши работата.
Мислиш ли че бих се хванал да правя чужди сайтове, като моя не мога да си оправя...
И не търся някой да ми свърши работа, а съвети от хора които се занимават професионално с това. Когато искам някой да ми свърши работа, искам оферта, разбираме се и действаме.:roll: Уважавам всеки труд, и винаги си плащам ако искам да ми бъде свършена работа.