elflame
Well-Known Member
Здравейте, от два дена се боря с хостинга си. Имам сайт който прави средно по 5-6 000 посещения на ден. В пикови моменти над 10 000 трафика идва на 90% от фийсбук. Последната седмица обаче ми спряха сайта от хоста, понеже съм прехвърлил процесорното време. Та ползвам най-големия план на споделен хост в icn и сега ме карат да минавам на клауд. Разликата в цената е леко огромна от 30лв на месец в момента на 150лв. Сайта печели от гоогле и сами знаете, че в трафик от фейсбук дори и при 10 000 човека на ден приходите са доста ниски та се чудя какво да правя. Процесорното време е 140 на сегащния ми план аз съм имал средно по 300 за последните 2 месеца с уордпрес сайт. Днеска оптимизирах всичко което прочетох по темата направих си и безплатната регистрация при CloudFlare. Утре ще видя резултата. Та на въпроса де ще пускам още един сайт който трябва да прави по 10 000 посещения на ден и се чудя предполагам има хора който правят по доста посещения на ден тук във форума как се справяте? На какъв хост сте? Общо взето как се хоства сайт с 20-30к посещения всеки ден?