От: Нужда от съвет за хостинг на сайт с 10 000 посещения на ден
Аз ти препоръчвам WP Super Cache. Разгледай класациите и сам ще се убедиш, че Hyper Cache Extended не е добър избор.
Но като цяло цялата ти стратегия е грешна. Остави хостинг компанията да се грижи за натоварването, не е твоя работа това. Вече са ти препоръчали няколко пъти решението, няма да го повтарям и аз.
Грешен избор на кеш плъгин.Hyper Cache Extended този плъгин веднага ли започва работа т.е от хоста ми опресняат CPU то на 3 часа трябва ли да има ефект веднага или се чака известно време? Въпроса ми е и за CloudFlare. Иначе за момента съм на 100 сърварно време с 1800 посещения като не качвам нищо в фейсбук за да не товаря.Какво ви е мнението за тези All In One WordPress Security and Firewall и Wordfence Security идеята ми е да ги ползвам за ограничаване на ботовете.
Аз ти препоръчвам WP Super Cache. Разгледай класациите и сам ще се убедиш, че Hyper Cache Extended не е добър избор.
Но като цяло цялата ти стратегия е грешна. Остави хостинг компанията да се грижи за натоварването, не е твоя работа това. Вече са ти препоръчали няколко пъти решението, няма да го повтарям и аз.
Пълна глупост. Ако желаеш ще се обоснова.Какво ви е мнението за тези All In One WordPress Security and Firewall и Wordfence Security идеята ми е да ги ползвам за ограничаване на ботовете.