От: От: Нужда от съвет относно контактна форма, базирана на <? PHP ...
Внимавайте, че Яни Борисов освен уебдизайнер си пада и малко мутричка ... Освен бедния му речников запас, който се състои основно от "ластик", "тапет" и "лице" явно владее добре и уличния жаргон.
Обикновено нямам навик публично да показвам лична кореспонденция, но младежа така ме разсмя, че не се сдържах. А и защитниците му е добре да видят какъв всъщност е радетелят за форумна толерантност.
:drama:
Та младежо нагледал съм се на такива интернет супермени, които на живо пълнят гащите, когато дойде някой да го "пратят в реанимация".
Сега - не съм супер мен, не съм и топ-нотч. Нз защо ми се дървиш и защо се заяждаш, но където те хвана, там ще те наритам, лице.Уличният жаргон го владея, да.
+ до една година ще те надмина с 500% по девелоп скилс, и ще работа за 50$ на час. Не ме интересуваш ама хич.
В християнството се казва, че ако видиш по-слаб, трябва да подадеш ръка, а не да мачкаш, мой човек.
Не знам как се определяшш и на колко хора си помогнал, но ти се отнасяш към мен, все едно съм плагиат.А аз не съм.За разлика от 90% от хората, аз мисля креативно.+тва думите ми имат покритие.това покритие е между мен и БОГ.
Ти не ми казвай кой съм, какъв съм и за какво ставам. Ти си комплексиран и имаш нужда от любов в твоят живот.
Ако не даваш любов на Света, няма да получиш.С презрение и ненавист нищо няма да постигнеш.Смешка.
Може да си живял повече от мен, но аз съм ЛИЧНОСТ и имам стойност.5 пари не давам какво мислиш за мен.
След 1 година, ще съм светлинни години пред теб. Ти си механика в ерата на дигиталните технологии.
Чао, горделиви Троле.