monefff
Well-Known Member
Здравейте,
Понеже Facebook има разна особенна политика за някой сайтове и като ги пускам по страниците правят по 10-50 посещения (самите линкове, а това не е нормално), искам да направя "маска" на оригиналния домейн.
Goo.gl или Bit.ly няма да ми свършат работа..
Трябва ми някакъв сайт или нещо.. Което да ми свърши тази работа.
Искам да скрия този домейн www.основен-домейн.ком
И за тази работа ще използвам този домейн: www.препращаш-домейн.ком
Искам да използвам www.препращаш-домейн.ком за да влеза в www.основен-домейн.ком и да копирам ЛИНК от www.основен-домейн.ком, но в същност този линк да представлява www.препращаш-домейн.ком/линк-към-снимка-от-основния-домейн.
Дано някой успя да ме разбере :lol:
Ако тръгна да правя файлове с редирект за всеки линк става много сложно.. и за това ми трябва нещо лесно с което да копирам от основния ми сайт и да го пускам във фейса през домейн-маска.
Нещо подобно на бит.лу и гоо.гл .. обаче странно, но тези ДВАТА не ми вършат работа просто.. не стават нещо..? Фейса си ги засича оригиналните домейни и пак не им дава голям рийч.
Имате ли някакви предложения? Готов CMS ? Custom система? или нещо такова?
Дори съм склонен да платя на някой да извърши цялата тази работа
Благодаря,
Поздрави,
Симеон
Понеже Facebook има разна особенна политика за някой сайтове и като ги пускам по страниците правят по 10-50 посещения (самите линкове, а това не е нормално), искам да направя "маска" на оригиналния домейн.
Goo.gl или Bit.ly няма да ми свършат работа..
Трябва ми някакъв сайт или нещо.. Което да ми свърши тази работа.
Искам да скрия този домейн www.основен-домейн.ком
И за тази работа ще използвам този домейн: www.препращаш-домейн.ком
Искам да използвам www.препращаш-домейн.ком за да влеза в www.основен-домейн.ком и да копирам ЛИНК от www.основен-домейн.ком, но в същност този линк да представлява www.препращаш-домейн.ком/линк-към-снимка-от-основния-домейн.
Дано някой успя да ме разбере :lol:
Ако тръгна да правя файлове с редирект за всеки линк става много сложно.. и за това ми трябва нещо лесно с което да копирам от основния ми сайт и да го пускам във фейса през домейн-маска.
Нещо подобно на бит.лу и гоо.гл .. обаче странно, но тези ДВАТА не ми вършат работа просто.. не стават нещо..? Фейса си ги засича оригиналните домейни и пак не им дава голям рийч.
Имате ли някакви предложения? Готов CMS ? Custom система? или нещо такова?
Дори съм склонен да платя на някой да извърши цялата тази работа
Благодаря,
Поздрави,
Симеон