Не знам защо, ама от както се записах в тази програма всичко, което правя свързано с нея ми се струва адски странно. Все едно за пръв път чувам за SEO
Ще си позвлоя да задам няколко тъпи въпроса, на които, предоплагам че имам отговорите, обаче - а, де!
Значи реших, че докато навлеза в СЕО-то на този вид сайтове, ще взема един безплатен домейн от Генбъкс и ще промотирам некви хапчета за цици.
След като получих домейна, попромених ключовите думи, описания, едно-друго. Смених изцяло текста в сайта, като най-забавно ми беше да пиша цитатите на доволните клиентки. Първи тъп въпрос: Нали имам право да променям тези неща?
Да не вземат да кажат сега, че съм си измислял, пък то не е кореткно (за което са прави де, ама сега...)
Боговете. Обикновено правя блогове в няколко сайта и в тях пиша нещо свързано с проекта над който работя. Винаги е имало успех, обаче винаги съм знаел какво да пиша.
Сега ако трябва да разказвам това което знам за цици, то със сигурност няма нищо общо с хапчета на натурална основа... Разбирате ме
Втори тъп въпрос: Какво да пиша в тия блогове? Може ли някой да даде линкче към такъв, че да взема малко inspiration. Няма да се крадем, ако това ви притеснява
Така де, не ме разбирайте погрешно, работя в IT средата от няколко години в т.ч. и SEO, обаче тия Генбъкс нещо ме объркват.
Мерси предварително
Поздрави