Някой да е ползвал LFE

Georgi Mollov

New Member
да има впечетления от тази програмка че се мотам от 2 месеца и още не съм се решил напълно

умряло е, подобре си вземи BMD+AMR, почти същата работа че ти свършат

От: Някой да е ползвал LFE

хипер шитня е, особено след като вече няма футпринт за мен е пълен хикс как ще ги дириш тия впмю-та, а да разчиташ на оспамения им сървър си е живо самобичуване

мм да мерси за инфото добре че не съм решил на своя глава да го поръчам, АМР го имам сега само БМД ще си взема макар че за него също се чудех но прочетах тук някой отзиви който са ок и звучат реално.

Някъде има ли тема където са обяснени всички програмки по-популярни за какво точно се използват ,че нещо изоставам с тия АМР,БМД,Скрейп боксове и тем подобни.Хубаво е да знае човек ,като реши да си помага с софтуер за кое е хубаво да задели пари.

Някъде има ли тема където са обяснени всички програмки по-популярни за какво точно се използват ,че нещо изоставам с тия АМР,БМД,Скрейп боксове и тем подобни.Хубаво е да знае човек ,като реши да си помага с софтуер за кое е хубаво да задели пари.

http://www.bg-seo.net/2011/04/google-vs-blackhat-seo.html малко съм писал тук за софтуер.

Горе