Защо не отидеш до Мултирама и не питаш дали могат там да ги го поправят. То това счупване на панта е затова, че когато му вдигаш дисплея, не си го вдигал на средата, а да кажем отляво или отдясно.
В Мултирама едва ли ще се занимават с мен, питал съм ги, измъкнаха се че няма спасение, а това не е вярно , пантите се поръчват и струват 6-7 долара, ако искам да си сменя и кутията също може да се поръча барабар с кабелите - матрицата си бачка тя няма какво да се бута. Искам някой свестен човек, като аз ще си платя колкото си струва, но въпроса е човека да му се занимава. Старо е лаптопчето, но не ми се иска да го хвърялм, аз и сега го ползвам ама стационарно подпрян е с нещо .
А може ли някакъв онлайн контакт за сервиз Микрон защото нямам кога да ида, ами да се уговорим да поръчаме части и направо да го нося някой ден.
И аз исках да споделя мнение за два сервиза за лаптопи във Варна. След обикаляне и прозвъняване на повечето такива всички ми отказаха смяна на лампа на матрица
. Казваха , че техните сервизни специалисти не се хващат да го правят защото риска е голям и искаха да сменят цялата матрица която срува около 230лв. Единствено в Стемиком и Мад иновейшън се захванаха да я сменят на цена около 30лв. Много съм доволен и от двата и горещо препоръчвам.