Blinky Owner 4 Август 2020 #3 jivaka_t каза: ЕКОНТ си правят "olx" Увеличете... Да бе, верно ли? След Маркетплейса на Фейса, ОЛХ май започва има вече сериозни конкуренти. За Базар.бг дори не ми се и говори. @jivaka_t , има ли нещо официално изкарано като материал?
jivaka_t каза: ЕКОНТ си правят "olx" Увеличете... Да бе, верно ли? След Маркетплейса на Фейса, ОЛХ май започва има вече сериозни конкуренти. За Базар.бг дори не ми се и говори. @jivaka_t , има ли нещо официално изкарано като материал?
xainov Well-Known Member 4 Август 2020 #4 Olx са сключили договор със Спиди и заради това май. И момчетата от Еконт вика: Подготвяй си ги през Базар и не се занимавай с глупости.
Olx са сключили договор със Спиди и заради това май. И момчетата от Еконт вика: Подготвяй си ги през Базар и не се занимавай с глупости.
dreambench Well-Known Member 4 Август 2020 #5 Blinky каза: има ли нещо официално изкарано като материал? Увеличете... Сигурно това има предвид, въпреки че не е точно olx
Blinky каза: има ли нещо официално изкарано като материал? Увеличете... Сигурно това има предвид, въпреки че не е точно olx
jivaka_t Member 4 Август 2020 #6 dreambench каза: Сигурно това има предвид, въпреки че не е точно olx Увеличете... Да, това имам предвид.
dreambench каза: Сигурно това има предвид, въпреки че не е точно olx Увеличете... Да, това имам предвид.
veni8 Active Member 6 Август 2020 #7 Този Pop Up на Еконт само за телефон ли е? Става ли за компютър?