Светослав444
New Member
Moliavi niakoi da mi pomogne kato me svurje s tiah
Честно казано не, не ми се чете маймуница.Razbra li Sega zashto tursia tolkova otchaiano
Нека го оставят. Да види народа тук света с какви откачалки е пълен. Човекът освен да се лекува, нищо друго не му трябва.Предлагам на администрацията да се вземе в ръце, а въпросния член на форума да иде на психолог и да спре да ни занимава с глупости и то на латиница
Благодаря сега ще ви пиша на лично съобщениедоооста се напрегнах докато чета шльокавицата.... а и толкова неподредени мисли отдавна не бях чел. @Светослав444 вземи напиши на КИРИЛИЦА проблема в детайли и ми пусни на ЛС да видим мога ли да ти помогна....
тези българи ли са? Обясни ми на ЛС в детайли ситуацията от-до и може и да се намери човек който да ти помогне, но незнам точно какво очакваш да се случи? Обикновенно такива пари не връщат.Здравейте ако някой знае или има връзка с някой хакер ,без значение дали са анархистите ,или анонимните или които и да са нека ми пише става въпрос че ме измамиха в телеграм с една компания witnoline сумата която ми взеха е 4000$ първо искаха някаква мрежова такса ,за да ми преведат парите таксата беше 850$ която аз отказах да платя .
След това поискаха да им пратя 500 $ за да ми изпратели карта с която ще съм можел да си тегля от банкоматите пари .
Отказах да плащам и тази сума по простата причина че вече ми стана ясно че съм станал жертва на измама .
Нещата с които разполагам са сметка която те ми предоставиха първоначално по която да им пратя парите за мрежовата такса.
Разполагам и със сметката на човека който ме намери и покани в измамната схема имам и личната му карта пращал ми е снимки и видео с него и е същия човек като от личната карта което по принцип не пречи да е фалшива.
Работя като охрана за 1000 лв на месец и наистина тези пари ги изкарвам много дълго .
Живея под наем имам ТЕЛК от затруднение с дишането и наистина ако има кой да ми помогне ще съм му безкрайно благодарен.това е имейла ми
[email protected]