$INeed$ Well-Known Member Вчера в 18:21 #42 Светослав444 каза: Razbra li Sega zashto tursia tolkova otchaiano Увеличете... Честно казано не, не ми се чете маймуница.
Светослав444 каза: Razbra li Sega zashto tursia tolkova otchaiano Увеличете... Честно казано не, не ми се чете маймуница.
Светослав444 New Member Вчера в 18:21 #43 Shte zaplqtia za pomoshta samo neka me svurje niakoi s tochnite hora
partytime Well-Known Member Вчера в 22:12 #44 Предлагам на администрацията да се вземе в ръце, а въпросния член на форума да иде на психолог и да спре да ни занимава с глупости и то на латиница
Предлагам на администрацията да се вземе в ръце, а въпросния член на форума да иде на психолог и да спре да ни занимава с глупости и то на латиница
$INeed$ Well-Known Member Вчера в 23:05 #45 partytime каза: Предлагам на администрацията да се вземе в ръце, а въпросния член на форума да иде на психолог и да спре да ни занимава с глупости и то на латиница Увеличете... Нека го оставят. Да види народа тук света с какви откачалки е пълен. Човекът освен да се лекува, нищо друго не му трябва.
partytime каза: Предлагам на администрацията да се вземе в ръце, а въпросния член на форума да иде на психолог и да спре да ни занимава с глупости и то на латиница Увеличете... Нека го оставят. Да види народа тук света с какви откачалки е пълен. Човекът освен да се лекува, нищо друго не му трябва.