Здравейте!
Имам три сайта и в тях рекламни позиции, колкото Ви душа иска, но Вашият сайт не показва нищо. За да се включа в нещо подобно, аз бих искал да имам някои предварителни данни - какво представлява договорът и какви ангажименти ще имам аз и съответно Вие като фирма. Как се уреждат финансовите взаимоотношения (пишете само, че е банков превод и толкова), как изглеждат вашите рeклами и доколко мога да ги пригодя според дизайна на сайтовете, както и други важни неща.
Освен това вие си оставяте една вратичка с условието:
4. WebMoney има правото да прекрати предоставянето на услугата без предупреждение при случаите, на нарушения, както и по собствено усмотрение.
Може да натрупам приходи и Вие да ме обявите за мошеник по ваше усмотрение... без право на обжалване. Работил съм преди с няколко подобни фирми - навсякъде при проблем или съмнение, екипът се свързва с уеб партньора и нещата се изясняват, а Вие на три места споменавате изрично, че може да откажете плащане, когато решите по Ваше усмотрение.
За мен едно подобно предложение звучи меко казано несериозно, а условията, които предлагате са неприемливи. Уеб партньорът няма никакви права и защита освен вашата честна дума... Не, благодаря!