Не става. Сиамския ми котарак не обича кучета.Зло куче. По-бързо е от СОТ-а и струва пак толкова на месец.
Живея на последния етаж в кооперация.За апартамент или къща става дума.
Ще ти дам личен пример:
Живея в къща, имаме сот, имаме и голямо и адски злобно куче отвън, вътре имаме 3 кучета в самата къща. Не се е случвало да припари някой, какво остава за това да открадне/да направи на някой нещо.
Живея на последния етаж в кооперация.
Какво охраняваш в тази къща? Гърне със злато или ковчеже с имане? :shock:
Не става. Сиамския ми котарак не обича кучета.
Общо взето, мисля си, че живота на семейството ми е по-ценно от злато или ковчеже с имане.
Пък и обичам кучета.
Купуваш си една метална врата(почти всички имат повече от 1 ключалка)
Но ако говориш , за защита когато си вкъщи , вземаш една лошна пушка и ако някой се опита да влезе ... но за да купиш ловна пушка трябва да изкараш курсове за ловец което става дълга и широка най -добре газова пушка или газов пистолет
Не мисля,че е глупаво мнението. Миналата година се опитаха да влязат в апартамента ми , докато съм вътре. Искаше ми се да имах оръжие. Тогава наистина щях да ги оставя да влязат.нема по глупаво мнение вцялата тема :clap::clap::lol::twisted::twisted:
все едно си на 15 дева
Имам нужда само АЗ да вярвам, че имам право, а когато съм в собственото си жилище съм дълбоко вярващ. :wink:е тя стана дълга и широка мани ако Левски имаше ко беше ? маратонки ?
А за входната врата не си прав ако ще и с един пръст в задника да съм ти бръкнал пак нямаш право да ме гръмнеш без последствия