Не можах да разбера защо отзива ми е маркиран като "спам" ? Някой може ли да ми каже? Благодаря.
Здравейте, при мен последните четири сделки трябваше да връщам парите, защото в Walmart не ми разрешават да купя стока. Изписват ми два варианта "Information unavailable
We're unable to show you buying options for this item. Please try again later." или "We don't sell this item at Walmart within 50 miles of you. You can change your location or add this to a list to view later." "Item not available near you".
Виждам, че пощенски код 10001 е в Ню Йорк. Как въвеждането на този пощенски код ще реши проблема на sgg21, ако някой примерно направи покупка от Лос Анджелис?Изчисти cookies cache на браузъра. Отвори сайта и най-горе в ляво на my local store сложи зип код 10001 и накрая в дясно кликаш на make this my local store.
IvetaND Да като не си пробвала тази система не споделяи мнение.Съвсем други неща се правят.Аз продавам продукти с 20 долара надценка конкуренцията ми с 10 говоря за един и същ продукт-и двамата правиме продажби.Има си неща които ако спазваш и излизаш пред конкуренцията в търсачката.Просто моята обява ще е оптимизирана за алгоритъма Касини на ибей,а тази на конкуиренцията няма да е оптимизирана-познай какво се случва? Аз илизам на първа страница с много висока цена,а китаеца на 5-та.Американците на са като нашите бабички да обикалят 100 километра да намерят тънкажен кренвирш с десет стинки надолу.