От: Някой пробвал ли е дропшипинг от Walmart към eBay ?
viking, не съм сигурен, че разбрах за какъв "затвор" говориш, но имам обосновано предположение
Дали може да се купи стар и разработен профил в eBay - краткият отговор е
да. Но трябва да си купиш и разработен и потвърден акаунт в PayPal, ако нямаш такъв. И двата вида акаунти не са никак евтини, ако ги вземеш както трябва и от сериозни пазари. Дали трябва да го правиш обаче - според мен
не. Винаги има риск да им светне червената лампичка и знаеш, че блокират акаунти без основателна причина много често. Така че е много вероятно да си останеш с "инвестицията" в тези акаунти, а те да бъдат блокирани. По правилата не eBay трябва да имаш изрично разрешение от тях - и за продавача, и за купувача.
Минал съм през този процес за покупка на сериозен eBay акаунт заедно с голям бизнес извън България, процесът не е никак лесен и може да има доста усложнения, адвокати, документи... Рискът да си купиш готов акаунт по интернет хей така е голям, но пък може и да си заслужава
Личните данни се сменят лесно в eBay, в PayPal мнооого се съмнявам, че ще може. Там не може да си смениш дори държавата.
Надявам се съм бил от полза. За DS Domination нямам опит, някой друг може да сподели мнение. Хубав ден!