Парите ти пристигат в PayPal, за това именно там става задържането. Условията за задържането обаче зависят от пърформанса ти в eBay. Описани са по-нагоре някъде.
Има и друг вариант, разбира се, освен бот - да си го правиш сам, ръчно. Това определено е и най-добрият и сигурен вариант (а и до голяма степен безплатен . Зависи обаче колко продукта листваш, по колко продаваш на ден и дали имаш някакви други занимания, включително основна работа. Ако можеш да си отделяш достатъчно време и да си го правиш сам - няма да имаш проблеми, а и според мен ще ти е много интересно.
Покупка и продажба за PayPal за коренно различни неща, за това колкото и да си купувал, ако не си продавал няма как да заобиколиш задържането на парите. Полека-лека ще се развият нещата и няма да ти ги задържат, не избързвай и не насилвай нещата.
Колеги, кога препоръчвате отварянето на eBay shop - горе долу колкото продажби имахте на месец, за да си отворите магазин? И другия ми въпрос е - препоръчвате ли написването на бранда на продукта в заглавието или не?
Според мен няма значение кога. По принцип силните месеци ги дават от септември нататък, като колминацията е около Рожество и Нова Година.
За бранда е препоръчително да се слага, ако е някоя много известна и продава (Сони, Самсунг и т.н.).
Sent from my iPhone using Tapatalk
На Guru са много ниски лимитите. Имам близо 500 продукта и след разочарованието от skugrid ползвам само wishlists за ръчно сравнение. Да не говорим, че ако се изчерпи някой продукт от Amazon или Fullfilled и искаш да се снабдяваш от 3th party, става пълна каша. Например може да ти направи цената според някой китайски търговец с рейтинг 50% и срок на доставка един месец. Все повече съм за ръчна проверка + аутсорсване.
Най- бързия начин е да им се обадиш и да им обясниш колко си велик. Ако преценят, че наистина си велик ще ти го вдигнат... лимитаЗдравейте забелязах че в ибей имаш право да пускаш стоки но общия лимит е 500$, тоест като пусна примерно 5 стоки по $100 и стигам лимита, как да го увелича?