Няколко въпроса за Афилиейт програми.

Станимир И

Well-Known Member
Здравейте, приятели и колеги.

Имам добър блог и сайт който искам да вкарам Афилиейт програми на сайтове от profitshare примерно, но да не са под формата на банер а на продукти от самият сайт. Имам уреден фиид на офертите на тези сайтове които смятам да вкарам.

Въпроса ми е тука, трябва ли да имам фирма ако започна да печеля от тези сайтове.
Какви са ограниченията към оборот ако започне да ми върви. И това значи ли че има хора които чрез фб рекламират и те успяват да направят добри печалби трябва да имат фирма, защото реално погледнато тука афилиейта е продавач.

Благодаря за отделеното време.
 
Фирма не ти е нежно примерно като за начало аз също рекламирам профитшеер всяка година изисквам от тях като физическо лице бележка за доходите които съм получил и след това си ги декларирам в НАП пускам си данъчна декларация за доходи получени извън трудови договори и си плащам данъка на сумата 10% ако от профитшеер не да ти го удържа ли те защото ш не може за ти го удържат и да да си подадеш декларация без да плащаш данъка ако те са ти удържали от парите през годината.
 
Не ти трябва фирма, а ако получаваш приходите през платформа като Payoneer по-добре и не се занимавай с данъчни и НАП.
Тегли си с Payoneer картата от банкомата и си гледай живота.
 
няма значение подписваш договор с фирмата на профитшеер и автоматично те като си направят годишния отчет в нап веднага ти излиза сумата която са ти изплатили на теб съответно трябва да се подава декларация иначе ще те глобят
 
Благодаря много за отговорите приятели :)
А ако ползвам https://2performant.com ще имам ли проблем ако работя към Румънски партньори, защото се чудя на къде да тръгна. Как стоят нещата и те ли са като profitshare :)
Благодаря ви много. :)
 
Здравей, благодаря ти за отговора :)))
Тоест ако ползвам само примерно https://2performant.com всичко ще е наред така ли?
Поздрави
 

Горе