От: Нямам работа, нямам пари
BRAIN_PAIN и аз съм от гр.Русе, но тези неща, че нямало работа можеш да ги пишеш само на хора, които не са от Русе. Един без средно си намери работа. Вярно отначало го лигавиха с малко пари ама за половин година вече заплатата му е близо 300лв. а му започна от минималната. Преди ми беше един от най-добрите приятели, но не взе матурите. Какво да ти пиша друго ами казва ми не можеш да изкараш 2лв. не си бачкал до сега нали. А аз му отговарям някой ден дано разбереш, защо уча и къде уча(Свищов-Финанси). Та базика се гъзето с мене, че уча за визшо. Дано някой ден вземе средно де пожелавам му го. Идеята е всичко се постига с труд. Никога не съм си представил, че може да се занимавам с това което правя сега и дори да пиша в форум като този. Понеже споменеш ли за някого за интернет пари може да те помисли за луд(поне мен много пъти са ме мислили) същото е и с другите ми занимания(търговия с акций,търговия с валута(форекс) ). Идеята е, че в този живот всичко трябва да постигаш сам и никога не трябва да падаш духом. Може да звучи тъпо НО АЗ СЕ ВЪЗХИЩАВАМ на всеки един член на този форум, защото в него сме хората с различно мислене хората които искат да постигнат нещо дори и в сфера в която България до преди няколко години не беше чувала. Така, че горе главата и няма отказ. Извинявайте за дългия пост просто малко се поувлякох.:shock: