Амун яко му сипва на пича
Интересно дали му идват на момента или ги мисли
Лили, римайнд не критикува, а по-скоро му липсва сеир! Ей тъй за релакс малко...Е, може би само малко ирония вкарва в поста, но чак пък да критикува...Аман от критикари. Ами покажи как се спори де, че да добием челен опит. Какво да направя като моят опит е от бг-мама. Ти какво, появяваш се, пускаш някакъв варньенски рап, в който изпълнителите пцуват мйеко, и изчезваш.
Лили, римайнд не критикува, а по-скоро му липсва сеир! Ей тъй за релакс малко...Е, може би само малко ирония вкарва в поста, но чак пък да критикува...
ха-ха - този път някои не са си подготвили домашното :lol: и го дават по инерция, но със самочувствието на многознайки без необходимото уважение към старите кучета.
...
Лили, римайнд не критикува, а по-скоро му липсва сеир! Ей тъй за релакс малко...Е, може би само малко ирония вкарва в поста, но чак пък да критикува...
ха-ха - този път някои не са си подготвили домашното :lol: и го дават по инерция, но със самочувствието на многознайки без необходимото уважение към старите кучета.
За това си имаме Бг(пардон, Бул) мами.В периода 2011-2012 наистина ставаха същински словесни схватки, сега малко се поразми форума, а и не пишат вече голяма част от старите кучета.
HARKON - комуникираме по скайп, човека се занимава с дизайн и не му е до форума, пък и се беше обидил на админите там за английският май, не си спомням, но рядко влиза, не пише вече.
Имаше и HORACIO или нещо подобно - и този пич изчезна
Нящо е скучно последно време - спорове само между Лили Гагарин и Касиопея и то в стил бгмама. Спомняте ли си едно време какви теми имаше :twisted: толкова хейт, че админите и двамата не можеха да смогнат Някакви грандиозни теми с караници ми липсват в стил никс VS amoun или сещате се кой потребител, с много регистрации...
кЪДЕ? аз май пак съм изпуснал