ОПТИМИЗАТОРЪТ

Статус
Not open for further replies.
От: ОПТИМИЗАТОРЪТ

Всичко е бизнес, Кпано! Който предложи по 1 лев на пост, ще му я напиша тая повест и в 300 страници. Може да стане бест-селър. Малко хора имат дарбата да пишат.

Всичко е бизнес, Кпано! Който предложи по 1 лев на пост, ще му я напиша тая повест и в 300 страници. Може да стане бест-селър. Малко хора имат дарбата да пишат.
ти я нямаш тази дарба - определено. Постовете на Noke и Amoun са доста по - добри - те могат да се пробват и да писателстват, щото за тая работа се иска и ерудиция и интелект - и това не ти е силната страна

Имам душице, но тук просто ви правя показно, та току-виж се намерил платежоспособен клиент. Ако не тука, на друго място ще се намери. Ерудицията и интелектът ми докарват онлайн пари от 4 източника. Ако и с този успея, ще станат 5. А ти се изказваш неподготвена. Няма да се учудя, ако си някое фейкче на местните хейтъри. Така че ти моята ерудиция и интелект не ги мисли, и не ги определяй без никаква база. Мисли си за своите.

Имам душице, но тук просто ви правя показно, та току-виж се намерил платежоспособен клиент. Ако не тука, на друго място ще се намери. Ерудицията и интелектът ми докарват онлайн пари от 4 източника. Ако и с този успея, ще станат 5. А ти се изказваш неподготвена. Няма да се учудя, ако си някое фейкче на местните хейтъри. Така че ти моята ерудиция и интелект не ги мисли, и не ги определяй без никаква база. Мисли си за своите.

Сладур:)...дрън, дрън, дрън, аз мушица съм.

Човек кротни се бе аман от празни приказки колко си велик и какво си постигнал никой няма да те носи на ръце. Прибери си рогата карай го кротко. В момента само си губиш времето.

Нещо важно за допълване - повестта е писана БУКВАЛНО НА ЕДИН ДЪХ и има някои граматически, стилистични и пунктуационни празнини. Отделно пиша през проксита (въпрос на сигурност), а те не винаги дават възможност да се възпроизвеждат правилно параграфите (абзаците). Държал съм няколко изпита по БЕЛ в няколко ВУЗа и двойка не съм получавал. Пиша това предвид да се знае, че бъдещият клиент ще плати по лев за пост (част) за нещо качествено като съдържание - завалядяваща история с много хумор, еротика, неочаквани ситуации и, с една дума - ЗАВЛАДЯВАЩА СЮЖЕТНА ЛИНИЯ. Плюс това всичко ще е изпипано граматически, стилистично, пунктуационно и пр. При поръчка за над 300 страници - отстъпка от 50 ст. на страница. При над 400 - 40 ст. Това е.

Със сигурност знам, че ако някой си поръча това ще имам и 5-ти източник на онлайн приходи, а ти ще лапаш мухите, хейтвайки залудо. Същата оферта я пиша и на други места. Все някъде ще се намерят далновидни хора, които знаят за какво плащат. А ти виж какво значи джадъ на турски, щом си падаш по чуждите езици. Редно е да го знаеш, с цел по-добро самоопределение в чуждоезикова среда.

Не е ли вече време за едно сладко катинарче за тази приятна тема? :?
Хм.., То първо изглеждаше като да е оптимизирана за раздела новелката - СЕо, оптимизатори, скрейпбоксове и т.н. ... Ама после май забива в някакви битовизми.

Ама туй е само на пръв поглед де - още не съм инвестирал времето да оценя литературните достойнства. Просто ми направи приятно впечатление как ползва тиренцата.

Ако не беше жалко, щеше да е смешно...завладяваща сюжетна линия..
значи си получавал повече от двойка...добро постижение....
стига с тези глупости, че си загубих времето, ама да ме пита човек, защо подклаждам, и то активно, такава тема....явно съм с акъл на мушица :wink:

Жалката си ти, че се намесваш агресивничейки. Разбира се, че ще е завладяваща сюжетната линия, защото ще има от всичко вътре, удовлетворявайки всякакви потребности и вкусове. Да, повече от две е равно на 3, 4, 5, 6. Естествено, че е добро постижение, защото при кандидатстване САМО ЗА ЕДНА ПРОПУСНАТА ЗАПЕТАЙКА се отнемат, например 25 стотни от оценката. Това за хора не положили изпити като твоя милост е непонятно.Съгласен съм, че не е редно да си губиш времето - нито имаш базовата култура да оценяваш литературно творчество, нито си платежоспособен субект, така че. Всичко най-хубаво и попътен вятър!

Хм.., То първо изглеждаше като да е оптимизирана за раздела новелката - СЕо, оптимизатори, скрейпбоксове и т.н. ... Ама после май забива в някакви битовизми.

Ама туй е само на пръв поглед де - още не съм инвестирал времето да оценя литературните достойнства. Просто ми направи приятно впечатление как ползва тиренцата.

Ти все пак бай си прочел :)
Аз само първото -би и утивало едно подзаглавие Кърпичка:)

Статус
Not open for further replies.

Горе