Здравейте
Представям ви една може би позната на някои от вас програма за печелене на пари от шеринг на файлове.
Програмата е насочена към притежателите на големи масиви от информация, собствениците на форуми, сайтове и блогове.
Уникалното при тази програма предлагаща на пръв поглед безплатен шеринг е времето между отделните сваляния което за файлове от 100MB е един час, за 200MB два часа и така нататък, което се явява необходима предпоставка и гаранция за продажба на Премиум акаунти.
Простата сметка показва че за да се свали един филм от 700MB разделен на 6-7 части ще са необходим 7 часа за изчакване между отделните части и още поне 3 часа за свалянето им със скорост до 100kb.
1. Има два варианта за генериране на приходи:
- Единият вариант е плащане за продажба на премиум акаунт което варира от 55% до 65% от стойността на продажбата
- Другия вариант е плащане за сваляне което е на три нива както следва(но аз лично не ви го препоръчвам):
40% we pay you $10.0 per 1000 downloads.
70% we pay you $17.5 per 1000 downloads.
100% we pay you $25 per 1000 downloads.
Гарантира отчитане свалянията и продажбите от всички страни
2. Плащане:
Плащането става всяка седмица в Понеделник след поръчване на плащане чрез бутона Request Payment
Плаща се чрез Paypal , Webmoney, ePassporte или Wire transfer
Минималната сума за плащане е $30
Реферален линк за Регистрация:
http://tinyurl.com/viporon
==================================
Потвърждение за получено от мен плащане:
Успех
Представям ви една може би позната на някои от вас програма за печелене на пари от шеринг на файлове.
Програмата е насочена към притежателите на големи масиви от информация, собствениците на форуми, сайтове и блогове.
Уникалното при тази програма предлагаща на пръв поглед безплатен шеринг е времето между отделните сваляния което за файлове от 100MB е един час, за 200MB два часа и така нататък, което се явява необходима предпоставка и гаранция за продажба на Премиум акаунти.
Простата сметка показва че за да се свали един филм от 700MB разделен на 6-7 части ще са необходим 7 часа за изчакване между отделните части и още поне 3 часа за свалянето им със скорост до 100kb.
1. Има два варианта за генериране на приходи:
- Единият вариант е плащане за продажба на премиум акаунт което варира от 55% до 65% от стойността на продажбата
- Другия вариант е плащане за сваляне което е на три нива както следва(но аз лично не ви го препоръчвам):
40% we pay you $10.0 per 1000 downloads.
70% we pay you $17.5 per 1000 downloads.
100% we pay you $25 per 1000 downloads.
Гарантира отчитане свалянията и продажбите от всички страни
2. Плащане:
Плащането става всяка седмица в Понеделник след поръчване на плащане чрез бутона Request Payment
Плаща се чрез Paypal , Webmoney, ePassporte или Wire transfer
Минималната сума за плащане е $30
Реферален линк за Регистрация:
http://tinyurl.com/viporon
==================================
Потвърждение за получено от мен плащане:
Успех
Последно редактирано: