Обновяване на Google PR

nik0la

New Member
Здравейте,
някой знае ли кога е било последното Google PR обновяване, както и за кога се очаква новото. Също така ще съм благодарен да споделите тулчета за проверка на Google PR, както и на бъдещ Google PR :)
 
Май се бавят защото смениха малко от правилата за бек-линкинг и аглоритамът им е дал малър ерор и се чуди какво да им даде като резултати на база кой с платени, кой натурални, кой с обратни. Направо си разказаха играта на този Google PR Upgrade. :)

Незнам кога точно би могъл да завърши, но със сигурност резултате ще са много "обективни".:)

Еми ще се види. :)
 
Бъркат ми в здравето с тоя ъпдейт! Със сигурност трябва да ми скочи ПР-а от н/а и тогава бих се докопал до повече възможности и повече пари...сега квото падне...тъпа история....
 
Те направо се ус*аха с тоя ъпдейт! Специално при мен промяната в алгоритъма се отрази много добре да се надяваме, че и PR-а ще скочи :)
 
Ъпдейт има постоянно :) въпроса е, че гугъл си променя критериите за ПР заради зачестилите злоупотреби с платени линкове и т.н.
 
Така си . Особенно напоследък това е много обсъждана тема.

И тази метаморфоза има своето решение, аз лично си мисля че това ще бъдат линковете от: артикъл директориите (като тръстед - human editing sites), по-големите директории, букмаркинг сайтовете, блог и форум постовете, както и най-силното оръжие за всеки SEO експерт - уникалният контент, добрата структора на сайта, мета таговете или с две думи он-пейдж оптимизацията.

Аз лично (не го твърдя на 100%) почвам да си мисля, че мрежата започва да мигрира към Web 2.0. Някои от нешата, които ми го подсказват са клипчетат на YouTube и други такива с определенна тематика изписваш сайта - ресурс. Диговете - някои блогове/сайтове/форуми имат диг ботончета, както и букмаркинг такива. А и да не спомнавам, че диг размяната в форуми за webmaster-и е почти всяка 5 или 6 тема. Ще дам за пример DP форума.

С това писане искам да получа и вашето мнение по въпроса. Но мнението ми е че уникалният контент и обема му разпръснат по страниците му ще е един от козовете на позизионирането в търсачките - другите елементи също са вашни, но нека обърнеме внимание на съществените и ключовите.

Говорейки за това (дано не ви отекчавам :) ) искам да отбележа също така, че създаването на уникален тул, ресурс и т.н. е едно от другите неща които ще бъдат важни за добрият линк билдинг, как ли - еми ако е наистина добро и уникално <и трудно за направа, няма да е зле> много webmaster-и ще линкват към вас с идеята да предоставят това и на посетителите си. Пример са тези каунтари които много от сайтовете имат.

Та, да се върнеме на темата - ъпгрейда. Еми дано всеки получи това което иска и повече. Лично го пожелавам на всички тук. Успехи. :)
 
значи тва за контента съм 100% сагласен даже съм забелязъл чe ми се бешe случило 3 дни дa нe поствам в блога си,не последователни например днес и утре поствам вдругиден нe после 5 дена поствам 1 нe и така и в дните в които не поствам забелязвам двоино пo малкo влизания от гугъл.Всеки път така става.А а също и за туловете съм напълно съгласен например на моя блог имам един мн як тул-човешкто тяло и ти си чукваш на някоя част от него и гледаш болести засягащи тази част.Самия тул има линк към сайта който го е създал и отделно те препраща в сайта като чукенш за да видиш болестите.Така че ако някой може да си създаде един такъв тул ще избие рибата или пък някво тестче като онова дето coolice дал от seomoz маи ,мисля че похвата се води link baiting
 
От: Обновяване на Google PR

Някой знае ли , кога ще е следващото обновяване на PR ?
 
От: Обновяване на Google PR

Според мен до края на този месец. И ако не, със сигурност преди или около средата на другия, но не по-късно.
 
От: Обновяване на Google PR

Скорпиас ти ще подобриш рекорда по екзорсизъм
 

Горе