Чудя се аз ли съм сбъркан нещо... не се виждам да живея в някое по-малко населено място (от Варна съм и тук живея). Като мръдна някъде настрани и супер много ми липсва натовареността на големият град, не съм за спокойствие в гората или на село. Според мен живота е в големия град, там кипи, всичко се движи и ти се движиш къде напред къде назад, но си в играта. Парите, хората, всичко си е в града.
Искам да е busy покрай мене, иначе все едно ще умирам, трябва да има напрежение, трябва да има екшън, иначе не е интересно.
Относно София, кефи ме, ако имаше море щях там да се преместя, друго си е с 2 милиона човека около тебе. Хората въртят парите, колкото повече, толкова повече.
Другото, което ми харесва в града, излизаш, пиеш, ядеш,... и се прибираш и може всяка вечер на различно място абе друго си е, заслужава си нервите в трафика и псувните и клаксоните, карат ме тия работи да се чувствам жив и че съм в България, защото това сме ние, така сме си го направили, така си го живеем, не ми допада както са някъде на запад например много спокоен живот в кавички с колелета навсякъде и пълно с крави по поляните мирише целият град и не можеш една вода да пуснеш до някое дърво или да напсуваш някой мангал ше тте опандизят
.