От: Обрязахте ли се вече?
coolice баце, с тая тема последното, което искам е да изкарвам герб пичове
Дреме ми на газо дали ги оплювам или не.
Както вече казах аз повече с политика не се занимавам, достатъчно се хабих - сега ми остава само да плюя върху българския народ и да гледам сеира
И днешното назначение на Пеевски ми изпълни душата с радост, а още повече ще се израдвам на гледката как довечера ще им размажат главите на всички протестиращи
Това беше края - вече няма смисъл от агитации и други такива. Бесепар власт не пуска, камо ли заради някакво крякане пред парламента.
Единствено можеше България да получи едно извинение от всички, които по един или друг начин направиха така, че това да се случи. Но това няма да го видим, защото за да признаеш грешка се иска чест - а бесепарската измет е лишена от такава. Сега ги слушам бесепарите да казват - аз от политика не се вълнувам, не ме занимавай - и свинщината, която надробиха... друг да им я чисти.... е нема да стане - ГЛАД И МИЗЕРИЯ ЗА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ! това заслужава.
И аз с радост ще им споделя съдбата! Нещо повече - ще седя на летището да ги дебна като тръгнат да емигрират и ще ги дърпам назад - "Връщай се тука, измет, да си сърбаш попарата, дето надроби"