AMOUN Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 23 Юни 2014 #1 Търся човек, които да изпълнява следните задачи: Добавяне на обяви Добавяне на продукти в сайт Публикуване на обяви Описания на продукти Добавяне в каталози и директории Пускане на обяви Сериозен и съвестен човек за дългострочна работа.
Търся човек, които да изпълнява следните задачи: Добавяне на обяви Добавяне на продукти в сайт Публикуване на обяви Описания на продукти Добавяне в каталози и директории Пускане на обяви Сериозен и съвестен човек за дългострочна работа.
P petya89 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 23 Юни 2014 #2 От: Общ работник за интернет. Ако не си си намерил човек аз съм насреща. Голям опит имам в пускането на обяви, писане на статии и всякакви такива
От: Общ работник за интернет. Ако не си си намерил човек аз съм насреща. Голям опит имам в пускането на обяви, писане на статии и всякакви такива
R Rihanna New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 23 Юни 2014 #3 От: Общ работник за интернет. А каква е разликата от "Добавяне на обяви" , "Публикуване на обяви" и "Пускане на обяви" ?
От: Общ работник за интернет. А каква е разликата от "Добавяне на обяви" , "Публикуване на обяви" и "Пускане на обяви" ?
AMOUN Well-Known Member Рейтинг - 100% 25 0 0 23 Юни 2014 #4 От: Общ работник за интернет. Rihanna каза: А каква е разликата от "Добавяне на обяви" , "Публикуване на обяви" и "Пускане на обяви" ? Увеличете... Благодаря ви за точно и компетентно зададения въпрос Исках да се наблегне осезателно че пускането на обяви ще е важна част от работата. Ще прегледам личните съобщения утре сутрин и ще отговоря на някои от тях, защото днес ми занмина деня с други "забавления".
От: Общ работник за интернет. Rihanna каза: А каква е разликата от "Добавяне на обяви" , "Публикуване на обяви" и "Пускане на обяви" ? Увеличете... Благодаря ви за точно и компетентно зададения въпрос Исках да се наблегне осезателно че пускането на обяви ще е важна част от работата. Ще прегледам личните съобщения утре сутрин и ще отговоря на някои от тях, защото днес ми занмина деня с други "забавления".
К Къща Кристал-Триград New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 23 Юни 2014 #5 От: Общ работник за интернет. И аз ти писах лично,ще се радвам да работим заедно
ma57er Active Member Рейтинг - 100% 4 0 0 24 Юни 2014 #6 От: Общ работник за интернет. Какво ще е приблизителното количество обяви, които ще се пускат? На дневна база ли ще се пускат или на седмична, месечна или друг период? Информацията за продуктите готова ли ще е и какво количество ще са и те?
От: Общ работник за интернет. Какво ще е приблизителното количество обяви, които ще се пускат? На дневна база ли ще се пускат или на седмична, месечна или друг период? Информацията за продуктите готова ли ще е и какво количество ще са и те?
P pingvin4o0 Member Рейтинг - 54.5% 6 5 0 24 Юни 2014 #7 От: Общ работник за интернет. Намерихте ли си човек? Интересувам се
Maji92 Active Member Рейтинг - 100% 19 0 0 25 Юни 2014 #8 От: Общ работник за интернет. Здравей! Ако все още търсиш " общ работник " може да ми пишеш едно ЛС и да говорим за това .
От: Общ работник за интернет. Здравей! Ако все още търсиш " общ работник " може да ми пишеш едно ЛС и да говорим за това .
sixking Well-Known Member Рейтинг - 100% 45 0 0 26 Юни 2014 #9 От: Общ работник за интернет. Здравейте. Аз също се интересувам от обявата и специално за пускането на обяви независимо къде. Ако още не сте намерили човек, може да ми пишете на ЛС
От: Общ работник за интернет. Здравейте. Аз също се интересувам от обявата и специално за пускането на обяви независимо къде. Ако още не сте намерили човек, може да ми пишете на ЛС
N Newclass New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 1 Юли 2014 #10 От: Общ работник за интернет. Ако си си намерил човек skype ми е slv.16.08.admin
sasho_georgiev1995 Member Рейтинг - 100% 1 0 0 1 Юли 2014 #11 От: Общ работник за интернет. Какво ще е приблизителното количество обяви, които ще се пускат? Информацията за продуктите готова ли ще е и какво количество ще са и те?
От: Общ работник за интернет. Какво ще е приблизителното количество обяви, които ще се пускат? Информацията за продуктите готова ли ще е и какво количество ще са и те?
ivelin123 Active Member Рейтинг - 100% 49 0 0 12 Август 2014 #12 От: Общ работник за интернет. Обявата активна ли е ?
I Iva_ New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 13 Август 2014 #13 От: Общ работник за интернет. Имам някакъв опит. Работих за един водопроводчик, пусках му обявите из активните сайтове навремето и т.н.
От: Общ работник за интернет. Имам някакъв опит. Работих за един водопроводчик, пусках му обявите из активните сайтове навремето и т.н.