Здравейте колеги,
Казвам се Катрин -
автор и копирайтър на свободна практика.
От 7 месеца активно следя форума. Настъпи времето да предложа своите услуги.
Към момента имам неизползвани статии, които ще ви представя тук. Вярвам, че ще провокират интерес и ще бъдат полезни.
Повечето статии са
над 1000 думи и всички имат над 90% уникалност според Advego plagiatus.
Ето и списъка:
Продава се: 13 хитринки, с които да спечелим доверието на шефа - 1162 думи / 98% уникалност - 11лв - продадена
Продава се: 9 вечерни навика на високоефективните хора - 1001 думи / 92% уникалност - 10лв - продадена
Продава се: Как да останем мотивирани до края? - 1078 думи / 96% уникалност - 10лв
Продава се: 11 признака, че някой ни манипулира - 1011 думи / 94% уникалност - 10лв - продадена
Продава се: 9 начина да спечелим доверие като използваме езика на тялото - 811 думи / 99% уникалност - 8лв - продадена
Цената е по договаряне и спрямо изискванията за дадената статия.
Начини на плащане: Еконт (за предпочитане), EasyPay, PayPal (в краен случай)
Предлагам
2 безплатни ревюта със следните статии на първите двама писали ми тук или в Skype:
-> БЕЗПЛАТНО РЕВЮ 1: 584 думи / 97% уникалност -
дадено на nikosa1986
-> БЕЗПЛАТНО РЕВЮ 2: 776 думи / 95% уникалност -
дадено на monefff
Запозната съм с „on-page” критериите за оптимизация на статии:
- alt тагове на придружаващите снимки
- честота на ключовите думи (keyword density)
- завършване на текста със силен call to action (CTA)
Може да разчитате на мен, ако търсите креативен, отговорен и сериозен копирайтър.
Проявявам интерес към краткосрочни и към дългосрочни проекти (ще договорим преференциални условия).
Работила съм по няколко проекта, предимно в сферите здравословен начин на живот и лайфстайл. Създавам и авторски текстове, които се надявам някой ден да издам в книга.
Ето примерна статия, която написах за потребител от форума:
Не се колебайте да използвате двете безплатни ревюта, посочени горе.
Добавете ме в Skype, ако проявявате интерес за съвместна работа –
katrin.maystorska
Можем да бъдем взаимно полезни.
Поздрави,
Катрин