Аз съм написала каквото трябва, който може да чете съдържания и тогава да купува. Другото е пропаганда. Систейн са пълни с пластмаса (петролни съставки като пропилен гликол и полиетилен гликол) , едни от най - големите боклуци на пазара и най - скъпи. Освен ако не са променили целия им състав - НЕ! Тези са си много вредни за очите. И цената е за доза, т.е. бая скъпи идват. Карайте няколко години на Систейн и ще си си наливате парите по очните болници. За Визина казах достатъчно, ТОВА НЕ СА ИЗКУСТВЕНИ СЪЛЗИ, а съдосвиващ преппарат, който "избистря окото". Повишава вътреочното налягане. То си пише, къде какво що и тука във форума смятам хората знаят да боравят с интеренет и владеят и английски, така че преди да се поддават на пропаганди, да си потърсят повече инфо. :!:
СИСТЕЙН Овлажняващи капки за очи, еднодозови опаковки без консервант е стерилен разтвор, съдържащ HYDROXYPROPYL GUAR (хидроксипропил гуар), polyethylene glycol 400 (полиетилен гликол), propylene glycol (пропилен гликол), boric acid (борна киселина), calcium chloride (калциев хлорид); magnesium chloride (магнезиев хлорид), potassium chloride (калиев хлорид), sodium chloride (натриев хлорид) и zinc chloride (цинков хлорид)
тук освен натриев хлорид и калиев, борната киселина и гума гуар (кото не знам колко е добре да е в окото, но поне не е токсичен и е естествен), няма друго свястно
Бай дъ уей, еднократни доза значи - еднократна доза. Ползва се 0, 80 стотинки за една доза и се изхвърля. А не флакончето да го ползваш, да го затвориш и пак да го ползваш. Нямат консерванти и не е добре да се държи разтвора така, може да се инфектира и развие бактерии. Трябва да е стерилен. Това е идеята на еднократната доза.