От: Одобрение в AdSense
Е може ли най-много на това се дразня 1000% копирани статии и накрая стават одобрени, а някои пишат си авторски смислени и накрая едно нищо неодобрен как става тоя номер незнам.Защо гошо си затваря очите за тези, които копират правят шмикерии и печелят това е нечестна работа както казват хората лошите печелят винаги.
И аз бях не одобрен преди 1месец. но причините не ми ги съобщиха следното съобщение:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Здравейте,
Благодарим Ви за интереса към Google AdSense. След като прегледаха молбата Ви, нашите специалисти установиха, че тя не отговаря на изискванията на програмата. Вследствие на това, не сме в състояние да Ви приемем за участие в AdSense.
Google прилага определени изисквания с убеждението, че те гарантират ефективността на рекламите от Google както за нашите издатели, така и за нашите рекламодатели. Ние преглеждаме всички молби и си запазваме правото да не приемем която и да е от тях. С развитието на програмата може би ще я направим достъпна за по-широк кръг издатели, предлагащи по-разнообразно уеб съдържание.
Моля да имате предвид, че е възможно да не бъдем в състояние да отговорим на допълнителни въпроси относно конкретните причини за нашето решение. Благодарим Ви за разбирането.
С уважение,
Екипът на Google AdSense
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
незнам защо та сега искам пак да кандидатсвам но пише, че профила е неактивен как да кандидатсвам отново ?