B backstage New Member 19 Февруари 2008 #1 След колко време горе долу ще разбера дали са одобрени реламите ми в easytrader.bg ?
T the_heaven Member 19 Февруари 2008 #2 Получаваш мейл, когато си одобрен (или съответно отхвърлен) за някоя програма Не съм сигурен дали питаш за издател или рекламодател?
Получаваш мейл, когато си одобрен (или съответно отхвърлен) за някоя програма Не съм сигурен дали питаш за издател или рекламодател?
B backstage New Member 19 Февруари 2008 #3 За издател питам. Аз лесно ще разбера дали са ме одобрили или не. Мисълта ми е колко време се чака за отговор приблизително?
За издател питам. Аз лесно ще разбера дали са ме одобрили или не. Мисълта ми е колко време се чака за отговор приблизително?
T the_heaven Member 19 Февруари 2008 #4 Хе, ами колко.. Зависи от рекламодателя, в началото одобряваха бързо, но сега се бавят доста или изобщо не одобряват и кандидатурата се отхвърля автоматично след 30 дена.
Хе, ами колко.. Зависи от рекламодателя, в началото одобряваха бързо, но сега се бавят доста или изобщо не одобряват и кандидатурата се отхвърля автоматично след 30 дена.
B backstage New Member 20 Февруари 2008 #6 Ураа, днес ме одобриха от три фирми, което не е зле с мойте 150 уникални на ден.
Blinky Owner 20 Февруари 2008 #7 Честито, бате. Сега очакваме да се похвалиш и за кеша, който ще ти донесе това начинание. Успехи и много късмет.
Честито, бате. Сега очакваме да се похвалиш и за кеша, който ще ти донесе това начинание. Успехи и много късмет.