За да можеш да извършваш тегления трябва сметката да ти бъде верифицирана - трябва да изпратиш снимки на документ за самоличност (лична карта или шофьорска книжка), бързо става одобрението за 1-2 дни.Мдам, това го предположих, но имат някакви условия, т.е. май не можеш да наредиш теглене веднага след печалба. Искат и няколко вида документи, т.е.
И също кои са най-добрите бонуси. В момента съм избрал опция връщане на залога при резултат 0-0.
Мдам, това го предположих, но имат някакви условия, т.е. май не можеш да наредиш теглене веднага след печалба. Искат и няколко вида документи, т.е.
И също кои са най-добрите бонуси. В момента съм избрал опция връщане на залога при резултат 0-0.
По принцип има и по-приятен начин да си загубиш парите.Мдам, това го предположих, но имат някакви условия, т.е. май не можеш да наредиш теглене веднага след печалба. Искат и няколко вида документи, т.е.
Къде да заложа за победител в турнира? Никъде не намирам такова меню в бет365
За малкия финал има ли опция в момента, може би не? кой да е трети или четвърти в този смисъл.
Нали целта е да се върнеш, да те зарибят и да взимат колкото се може повече. Кафенце, водичка и т.н. това са стотинки за тях.Днес почти на майтап влязох в една игрална зала и сложих 10 лв. да убия време щото чаках един човек да си свърши работата и сложих 10 лв. и "изпращях" 50 лв. и нещо и си извадих 50 лв. Искаше ми се и се пробвах да направя поне, примерно 54-55 лв. та да я оставя тази разлика 4-5 лв. на служителите, но максимум стигнах малко над 50 лв. Служителите бяха много вежливи и разбира се, че това е част от репертоара но ми предложиха безплатни води, кафета и прочее, но все пак заради отношението, нито че е по служба смятам да играя пак при тях.
Естествено, че така ще правят, аз ги разбирам служителите, те с това си изкарват прехраната, макар че - аз не бих могъл да работя такова нещо. Ами върнах се, спечелих още 40 и си ги извадих, всъщност бях на +50, но исках да направя нещо като 53-55 лв. да извадя 50 и да им оставя останалото. И то вече ми е неудобно да играя пак. Въртя на 20-25 ст. по половин час. Както и да е. човек като мен, нз.Нали целта е да се върнеш, да те зарибят и да взимат колкото се може повече. Кафенце, водичка и т.н. това са стотинки за тях.
Еми, всеки си знае. Първия път спечелих 10, втори и третия път по 70. Третия път ззгубих 10 и не съм играл оттогава.По принцип има и по-приятен начин да си загубиш парите.
Набий ги в кола, поне може да забършеш някоя.