За тези 3 месеца играта е направила печалба 7000лв. от смс-и и 500лв. някъде от реклама.
Защо продавате толкова доходна игра?
Защо я продаваме? Понеже почвам с други бизнес и не ми остава време за да я поддържам и да изпращам награди.
Другият бизнес да не е nagradki.eu?
Както каза @petrov321 5 бона не са малко (като се има впредвид че такъв сайт се прави за 2-3 дни пък популизирането става лесно ;-)
Еми сядаш вечерта гледаш дали има потребители поръчали награда и ги добавяш към печелившите, ако има..
Щом нямаш 20 мин на ден за тази работа, какъв бизнес ще почваш?
за толкова малко работа дневно, такъв оборот въобще не е зле. Не знам какъв друг по-доходоносен може да почне.
Направи търг.
Нач. цена 100 лв.
мин. стъпка 50 лв.
може да стигне до 400-450 лв но не и повече.
Това е такъв вид сайт, че той трябва да ти даде пари, за да го използваш. И 200 лева да дадеш пак ще си вътре, защото никой няма да ти даде пари за наградите, а трябва да ги извадиш от джоба си. Въпросният човек продава нещо, което след това няколко стотин потребителя може да те направят на нищо ако не им изпратиш награди - демек доста добре ще си изчисти ръцете с този, който купи сайта.
Какво стана? Продаде ли се?
Така като гледаш как го хранят, дали се е продал?
Лошото е, че дойдох твърде късно и знам че се продава ............... на цена 5 бона
Какъв е смисъла да критикувате момчето? Разбирам да сте заинтересовани и да искате да купите сайта, но като гледам това не е идеята ви.