Онлайн магазини на цена от 150 лв. с ДДС + хостинг

loder

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Изграждаме пълнофункционални оналйн магазини.
модули за статистика, поръчки, методи на плащане и доставка.
Цена от 150 лв с ДДС и включен хостинг за една година.

Време за разработка 5 дни.
За информация:
С. Аладжов
тел: 0899673128
info [@] lodts.org

От: Онлайн магазини на цена от 150 лв. с ДДС + хостинг

А магазин с много потребители,които сами си качват и редактират само своята стоката /снимки и описание/ без да имат достъп за редакция на стоката на другите клиенти -колко ще струва?!

Много

Съобщението,което сте въвели е прекалено кратко.Моля ,въведете съобщение ,което съдържа поне 10 символа.

Имате предвид аукцион?
300 лв. с ДДС

не е аукцион
магазин с много клиенти качващи своята стока,без достъп за редакция на стоката на другите клиенти.

И защо мислиш, че ще искат да се омешват. Чувал ли си за конкуренция, индивидуалност, подход, стратегия, маркетинг.. Аз имам пресни примери с много подобни сайтове, които все още се чудят що са останали с по 5-6 клиента :)
Ти как ще се почувстваш, когато видиш до твоята стока - същата, но на по-ниска цена, колко време викаш ще си рекламираш нещата в този сайт :)

300 лв. с ДДС
Идеята със смесването наистина не е добра.
Или аукцион или магазин с твоят си стока

Е нали колко бг пазарувай и други подобни сайтове се конкурират онлайн магазините и даже в някои от тези сайтове си плащат за да ги рекламират.И го има този момент хем си плащаш хем и конкуренцията те следи из късо за всяка стока.

Не е точно конкуренция с онлайн магазини, по-точно показват стоката на онлайн магазините.

Тази цена до колко страници магазин е?

Също така имате ли да ми пратите ваши готови сайтове(може да не са магазини),може да ми пишете на лични.От София ли сте?

Що за тема е това бре? Как така ще се дава крайна предварителна цена за интернет магазин. Ами ако не го харесват хората, ако искат промени, ако не ги кефи как сте го сетъпнали? За 5 дни какво правите? Не знам, на мен ми се вижда крайно несериозно това нещо. Като някой дизайнер да пусне тема - ПРАВЯ ДИЗАЙНИ НА WORDPRESS - ЦЕНА - 100 ЛВ.

И защо мислиш, че ще искат да се омешват. Чувал ли си за конкуренция, индивидуалност, подход, стратегия, маркетинг.
По тази твоя логика ,дай в магазина сиренето и маслините да са от една марка!
Този който предложи по-качествена и по-евтина стока той ще спечели.
Има хора ,които не искат пък да купуват евтиното.
Все едно в гет.бг стоките да не са смесени.Там админа си качва стоките,а аз искам тук клиента да си ги качи и описва са.!

Radost: няма ограничение в страниците, пратил съм Ви лично.

AlanFort: решили сме, че можем да си го позволим на тази цена и сме го пуснали, както и някои студиа предлагат сайт за 99 лв. крайна цена.

От контролния панел клиента може да си направи и 2000 страници стига да има нужда от тях ;)

По тази твоя логика ,дай в магазина сиренето и маслините да са от една марка!
Този който предложи по-качествена и по-евтина стока той ще спечели.
Има хора ,които не искат пък да купуват евтиното.
Все едно в гет.бг стоките да не са смесени.Там админа си качва стоките,а аз искам тук клиента да си ги качи и описва са.!

Когато казвам една и съща стока, значи имам в предвид една и съща :) Ти говориш за различни марки, качество и прочие. Освен това не говорим за купувачи, а за продавачи. След като задаваш въпрос свързан с участване в подобен проект, значи би трябвало да си от страната на предлагащите/продавачите, освен ако само не си пишеш ей така :)
Надявам се, че си разбрал, че под "смесени" се има предвид стоки на различни продавачи/предлагащи/офериращи, иначе не виждам смисъл от примера с гет.бг
А ако смяташ, че все още има хора, които не искат да купуват евтино, то моля те дай ми поне един такъв :D

Пожелавам Ви успех в начинанието. Аз поне не бих се захванал да правя онлайн магазин за тази цена. Но ако успеете да задържите цената такава и съответно добро качество ще имате клиенти.

ок и аз искам магазин дай на лична

Горе