Онлайн магазин до ключ

От: Онлайн магазин до ключ

Здравейте! Преди време решихме да направим онлайн магазин и се обърнахме към една фирма, която се занимаваше с подобни начинания. Цял "екип" работи над онлайн магазина за месец+. "Обръснаха" ни една сериозна сумичка и ми предадоха полуготов и полупреведен магазин, с които аз започнах да се занимавам.

След година страдания започнах да се замислям за преработка на сайта и попаднах на СТАН, който съвсем случайно ми беше съгражданин. Много разбран и земен човек. Професионалист. Имах няколко списъка с изисквания към новия сайт - СТАН покри всички точки. След 4 пъти по-кратък срок от посочения горе, получихме един завършен, конкурентен и функциониращ онлайн магазин. Изчистен код, 500% по-бърз от предния, отлично SEO. Даже днес забелязах, че съм дръпнал доста позиции нагоре в SERP. Сайт на световно ниво.

Поздравления за отличната работа!

Не правете моята грешка с първия магазин! Искате да продавате онлайн ? - Better call СТАН the MAN!
 
От: Онлайн магазин до ключ

Здравейте! Бихте ли ми изпратили на ЛС примерен магазин за дамски дрехи . Благодаря!
 
Здравейте,
имам магазин на OpenCart Версия 2.1.0.1 без добавена тема само с корекция на синьото с розово, магазина е за персонализирани подаръци вече двама специалисти ми казаха, че нямало романтика ... Та харесах си една тема но ме притеснява , че като се инсталира да не почне да дава много грешки, да не се прецака нещо.
Това е за темата а и не ми се струва, че техния съпорт ще реагира бързо: Supporting OpenCart 2.3.x, this theme has full of functioning features of a modern template for any eCommerce website. With 3 homepages, customers easy choose the layout matching with their products or change according to their ideas. Homepages also will be updated regularly. In combination with the super powerful administration panel packed with a bundle of powerful modules inside, you totally yourself can create a unique e-commerce website, only for you, named your own one.
 
Последно редактирано:
Здрасти
Добра идея е да се освежи магазина, в същото време е хубаво да не се прави върху работещ магазин, винаги има шанс нещо да се обърка или да не е тъка както го искаме. Най добре е да се направи копие на магазина в под папка или на друг сървър , да се инсталират новите промени, да се прогони всичко и когато сме готови и напълно доволни да се премести на главния домейн.
 
Ползвам два хостинга, може ли теста да е на другия хостинг, не на този с магазина.
 

Горе