Защо на лично, срам ли те е?Пиши на лично, имам двама, които биха ти свършили работа. Ако може и повече подробности, ще е супер.
Тук има доста хора, които биха ти го направили.
обаче забелязвам от ден на ден колко по-нагъл ставаш..... ще даваш тон на създателя на форума на предприемач що ще дава линкове на лично ли? То твоята наглост е меко казано все едно слушам Пеевски как се изказва в НС!Защо на лично, срам ли те е?
Или са за криене? Уж форум а пиши на лично...
Забележката е валидна.обаче забелязвам от ден на ден колко по-нагъл ставаш..... ще даваш тон на създателя на форума на предприемач що ще дава линкове на лично ли? То твоята наглост е меко казано все едно слушам Пеевски как се изказва в НС!
По нагъл си от твоите идоли украинците обаче....
Защото тъпи коментари след моя не ми се четат. Това добре ли е като отговорът.Защо на лично, срам ли те е?
Или са за криене? Уж форум а пиши на лично...
Ето доказателство. Дори се чудех дали да пиша в темата, а да не му пиша лично на автора. Като цяло, мисля, че това също отговаря на въпроса.Забележката е валидна.
Създателят на форума видимо не го е грижа особено за форума и за форумците.
Да, то нали продажбите на фб страници бяха за стари мембъри, с определени изисквания, ама като цъкнеш нови постове са само фб обявиЗащото тъпи коментари след моя не ми се четат. Това добре ли е като отговорът.
А и автора е добре да ми представи някакви детайли, за да предложа определяния човек, с който аз работя. И във фейса е така ... разгледай фриланс групата, над 50-60% от коментарите са "Писах лично". Другата част е спам с имена и линкове.
Ето доказателство. Дори се чудех дали да пиша в темата, а да не му пиша лично на автора. Като цяло, мисля, че това също отговаря на въпроса.
Колкото до това дали формите замират, да тренд е, след като има социални сайтове и платформи, но е факт, че за момента маркетплейсовете са едни от най-активните секции там, защото ходи продавай фб групи във фейсбук.