Онлайн магазин за авточасти

Ars

New Member
Здравейте, търся агенция или частно лице, който да изработи онлайн магазин за авточасти с интеграция на лицензиран TecDoc

Пиши на лично, имам двама, които биха ти свършили работа. Ако може и повече подробности, ще е супер.

Тук има доста хора, които биха ти го направили. ;)
Защо на лично, срам ли те е?
Или са за криене? Уж форум а пиши на лично...

обаче забелязвам от ден на ден колко по-нагъл ставаш..... ще даваш тон на създателя на форума на предприемач що ще дава линкове на лично ли? То твоята наглост е меко казано все едно слушам Пеевски как се изказва в НС!
По нагъл си от твоите идоли украинците обаче....

обаче забелязвам от ден на ден колко по-нагъл ставаш..... ще даваш тон на създателя на форума на предприемач що ще дава линкове на лично ли? То твоята наглост е меко казано все едно слушам Пеевски как се изказва в НС!
По нагъл си от твоите идоли украинците обаче....
Забележката е валидна.

Създателят на форума видимо не го е грижа особено за форума и за форумците. Има раздел "Фрийлансъри", голяма част от мембърите влизат за да предлагат услуги, а създателят на форума всеки път бърза да пренасочи всеки по-интересен проект към някои негови си хора, повечето от които дори не са активни членове на форума.

И после всички се чудят защо не вървят ни форума, ни форумната икономика.

Защото тъпи коментари след моя не ми се четат. Това добре ли е като отговорът. ;)
А и автора е добре да ми представи някакви детайли, за да предложа определяния човек, с който аз работя. И във фейса е така ... разгледай фриланс групата, над 50-60% от коментарите са "Писах лично". Другата част е спам с имена и линкове.

Забележката е валидна.

Създателят на форума видимо не го е грижа особено за форума и за форумците.
Ето доказателство. Дори се чудех дали да пиша в темата, а да не му пиша лично на автора. Като цяло, мисля, че това също отговаря на въпроса.

Колкото до това дали формите замират, да тренд е, след като има социални сайтове и платформи, но е факт, че за момента маркетплейсовете са едни от най-активните секции там, защото ходи продавай фб групи във фейсбук. :)

Защото тъпи коментари след моя не ми се четат. Това добре ли е като отговорът. ;)
А и автора е добре да ми представи някакви детайли, за да предложа определяния човек, с който аз работя. И във фейса е така ... разгледай фриланс групата, над 50-60% от коментарите са "Писах лично". Другата част е спам с имена и линкове.

Ето доказателство. Дори се чудех дали да пиша в темата, а да не му пиша лично на автора. Като цяло, мисля, че това също отговаря на въпроса.

Колкото до това дали формите замират, да тренд е, след като има социални сайтове и платформи, но е факт, че за момента маркетплейсовете са едни от най-активните секции там, защото ходи продавай фб групи във фейсбук. :)
Да, то нали продажбите на фб страници бяха за стари мембъри, с определени изисквания, ама като цъкнеш нови постове са само фб обяви 😂

Горе