Все пак не подценявай готовите системи, не искам да обидя никой от програмистите, но щом ще правиш магазин - акцентирай на стока, услуга, дизайн, доставки, условия, правилно подреждане на продуктите и т.н и т.нДобре колега мога ли да ти кажа какъв ми е бюджета като нито знам какво можеш да направиш нито нищо.Не съм специалист в тея неща но има хора който могат да работят само с готови системи , а не могат да пишат сайт.Нали не мислиш че ще ти дам 1000лв за една система качена някаде пооправена малко и така.
Моля без такива коментари
Очаквам предложения на лично - пример : мога да направя това това и това .за тези пари.
Поздрави!
Все пак не подценявай готовите системи, не искам да обидя никой от програмистите, но щом ще правиш магазин - акцентирай на стока, услуга, дизайн, доставки, условия, правилно подреждане на продуктите и т.н и т.н
Като взимаш магазин под наем гледаш дали е на хубаво место, голяма ли е витрината и гледай и в нета да е така ! Тук по скоро търси хора, които да ти поставят магазина на "главна и търговска улица" и "витрината " да се вижда от клиентите !
Обаче аз като влеза в един магазин не гледам дали са красиви плочките на настилката и дали са налепени правилно, а каква стока има, хубави ли са цените и има ли разнообразие, а това трябва да си го направиш сам.
1.Не немога, но съм сигурен, че в този форум има кой да ти помогне - определи си бюджет за реклама и бюджет за оптимизация и давай парите седмично - като начало 50 лв + 50лв и пробвай !Колега благодаря ти за точния коментар.Знам го това рекламата в днешно време е много важна затова пиша и на колеги за да видя колко пари трябва да отделя за реклама в гоогле и т.н
Готовите системи не ги пренебрегвам просто казвам , че колегата ме пита за цена която мога да дам , но нито ми е казал сайта ще е писан , система ли ще е или какво.
Има много добри сайтове направени с готови системи.
Благодаря ти отновно за препоръките ще се радвам ако имаш още такива.Виждам че темата не ти е чужда.
А какво ще рече правилно подреждаен на стоката - в онлайн магазина?Също така ти можеш ли да ми направиш добро SEO за да съм на главната улица :clap:
Кво общо има SEO с подреждане на стока и категоризиране!Колега доста добър пример му дади.
"Отиди в Афганистан и виж как се прави СЕО"
Не отивай в метро, защото това не е най - посещавания магазин и не е добър пример с това което искаш да правиш.
Пример: Ако си решил да продаваш парфюми отиди в една парфьомерия която е посещавана. (Ето например във Варна, има парфюмерия която всеки варненец знае - Под Планет Клуб) Разгледай как стои стоката, как се предлага и най - важното коя стока се купува. Лично за мен няма стока която не се купува, има не добре предлагана стока. Затова наблегни на начина на предлагане на стоките ти.
ПП: "Три пъти мери, веднъж режи"