поздравления за темата и успех с начинанието.
един въпрос - как ще организираш гаранцията на продуктите?
И аз имам един въпрос, от юридическа гледна точка как стоят нещата?
Данко преди да си почнал за да си спестиш много главоболия за в бъдеще - направи си магазина на Зенкарт или Опенкарт и в никакъв случай на УП
за тези дето ще искат да се обосновавам предварително да им кажа че нямам такова намерение - ако искаш слушай ако искаш недей
от мен Успех
Аз до сега се държах да не го кажа. Но моето скромно мнение е че онлайн магазин се прави на платформа за онлайн магазин, не на платформа за блог.
Данко преди да си почнал за да си спестиш много главоболия за в бъдеще - направи си магазина на Зенкарт или Опенкарт и в никакъв случай на УП
за тези дето ще искат да се обосновавам предварително да им кажа че нямам такова намерение - ако искаш слушай ако искаш недей
от мен Успех
от мен Успех
Аз до сега се държах да не го кажа. Но моето скромно мнение е че онлайн магазин се прави на платформа за онлайн магазин, не на платформа за блог.
Аз също не исках да се мешам в избора му, но в много други теми съм се обосновавал защо не трябва да се ползва WP за магазин.
Той влиза в подниша на електрониката която по принцип е тежка и със стари авторитетни сайтове.... авторите на шопинг картове грам идея си нямат от сео за да се постингне онпейдж ефетка който с урдпресс се постига с плъгин и съвсем малко барване... са нужни доста пари и пренаписване на почти цялата количка /тема или става практически неъпгрейдваемо...
с шопинг карт имаш шанс където конкуренцията ползва същото... danko6 да си провери имали сайт с някой от популярните скриптове за магазини до трета страница ранкнат за думичките му и може да каже
хоствам няколко woocomerce сайта - темите ги правят да изглеждат изключително скъпи и професионални магазини, по хубаво от повечето 95% от магазините който съм виждал и както казах онпейдж сеото е на много високо ниво ... по добре може да е само ако се направят страниците на чист html (което е най-доброто) и шопинг карта независимо кой да е само бекенд без роля за сео
В интерес на истината и аз съм 50 на 50 за платформата. За предния магазин CTAH ми помогна ужасно много откъм инсталация и оправяне на тема и всичко останало. Но понеже работата ми с тези системи е нищожен и затова някак си се наведох на мисълта да го разработя на WP, защото там където гръмне нещо и знам къде да го пипна веднага. Но пък сега като погледна нещата от друга страна, не мога винаги да се ограничавам да една система само защото съм си запознат с нея и за самия мен би ми било интересно да изуча и една нова платформа, както си трябва. Предварително си бях харесал и няколко теми за Опенкарт, понеже бях 50 на 50. Както казах този проект искам да го изградя качествено и няма как просто да не взема в предвид мнението на 3-ма човека, занимаващи се с такива сайтове доста преди мен
Тези дни ще прочета и ще разгледам разни неща относно инсталацията и поддръжката на тази система и следва нов-проект, нова система, нови знания .
Момчета може ли някой от вас само да каже, как стои въпроса със SEO-то от към даден продукт (въпроса с пакетите в предния ми пост) при тази система, има ли някакви разлики или нещо друго, което трябва да знам предварително .
хоствам няколко woocomerce сайта - темите ги правят да изглеждат изключително скъпи и професионални магазини, по хубаво от повечето 95% от магазините който съм виждал и както казах онпейдж сеото е на много високо ниво ... по добре може да е само ако се направят страниците на чист html (което е най-доброто) и шопинг карта независимо кой да е само бекенд без роля за сео
Няма по-добро относно оптимизация от чист HTML.You must spread some Reputation around before giving it to coolice again.