Здравейте,
Представям ви услугите, които предлагам в областта на CMS системата за изработка на онлайн магазини на OpenCart.
Занимавам се с изработка и поддръжка на онлайн магазини на OpenCart в продължение на повече от 7 години. Имам богат опит и познания в тази област, с които мога да ви помогна в развиването на успешен бизнес в e-commerce.
OpenCart e CMS (Content Management System), с която се създават онлайн магазини. Платформата е лесна за работа и поддръжка, има прекрасен дизайн и предоставя гъвкави възможности за персонализация. OpenCart е надеждна система и се представя на високо ниво, независимо от броя на продуктите, категориите и потребителите. Осигурени са възможности за добавяне на различни модули, спрямо уникалните ви предпочитания и особености на бизнеса ви.
!НОВО! Скоростен одит на сайт на опенкарт цените са по-договаряне от количеството работа!
Изпратете ни запитване на [email protected] / 0878588388 за повече информация
Проектите са над 300+ към октомври месец 2016 година!
Ето няколко наши проекти:
www.sarrow.bg
http://www.canmobile.bg/
www.compo.bg
http://ip-fashion.com/
www.juiceplease.bg
www.new.rollmannfashion.com
www.automechanicgroup.bg
www.onlinewatches.eu
www.kidstorebg.com
www.sinstore.eu
www.petgoods.eu
www.силиконови-часовници.eu
www.bulpc.com
www.keycars.bg
www.moda-flora.com
www.zoomagazintiger.com
www.tobetoo.eu
www.adikids-bg.com
www.drinx.bg
www.inter-power.com
www.badinka.com
www.luxparfum.bg
www.topoil.bg
www.surfpm.com
www.automechanicgroup.com
Цени и услуги за създаването на онлайн магазини:
1: Цялостно решение -> Базов онлайн магазин с безплатни модули и безплатна тема
1.1: Система за отчет на трафика и посещения + чат система
2: Цялостно решение -> Онлайн магазин на опън карт с платени модули и безплатна тема + (SEO -> добавяне на сайта в 100 БГ директории) + Система за отчет на трафика и посещения + чат система
3: Цялостно решение -> Онлайн магазин на open cart с платени модули и платена тема + (SEO -> добавяне на сайта в 100 БГ директории) + Система за отчет на трафика и посещения + чат система
ЦЕНИТЕ НА ПРОЕКТИТЕ СА ПО ДОГОВАРЯНЕ.
Консултация свързана с OpenCart: БЕЗПЛАТНА!
Контакти:
Лично съобщение;
Skype -> elenkof
Mail: [email protected]
Телефон: 0878 588 388
www.elenkov.net
www.pixelbyte.bg
Начин на плащане приемаме всякакви:
Pay pal, банков превод, ePay, паричен превод по Еконт, паричен превод по Easy Pay и в брой, кеш и на ръка
!!!ВАЖНО!!! -> В цените за цялостно решение на онлайн магазин (opencart) не са включени разходи за хостинг и домейн.
Изработна на онлайн магазин на OPENCART / Втори пост /
Представям ви услугите, които предлагам в областта на CMS системата за изработка на онлайн магазини на OpenCart.
Занимавам се с изработка и поддръжка на онлайн магазини на OpenCart в продължение на повече от 7 години. Имам богат опит и познания в тази област, с които мога да ви помогна в развиването на успешен бизнес в e-commerce.
OpenCart e CMS (Content Management System), с която се създават онлайн магазини. Платформата е лесна за работа и поддръжка, има прекрасен дизайн и предоставя гъвкави възможности за персонализация. OpenCart е надеждна система и се представя на високо ниво, независимо от броя на продуктите, категориите и потребителите. Осигурени са възможности за добавяне на различни модули, спрямо уникалните ви предпочитания и особености на бизнеса ви.
!НОВО! Скоростен одит на сайт на опенкарт цените са по-договаряне от количеството работа!
Изпратете ни запитване на [email protected] / 0878588388 за повече информация
Проектите са над 300+ към октомври месец 2016 година!
Ето няколко наши проекти:
www.sarrow.bg
http://www.canmobile.bg/
www.compo.bg
http://ip-fashion.com/
www.juiceplease.bg
www.new.rollmannfashion.com
www.automechanicgroup.bg
www.onlinewatches.eu
www.kidstorebg.com
www.sinstore.eu
www.petgoods.eu
www.силиконови-часовници.eu
www.bulpc.com
www.keycars.bg
www.moda-flora.com
www.zoomagazintiger.com
www.tobetoo.eu
www.adikids-bg.com
www.drinx.bg
www.inter-power.com
www.badinka.com
www.luxparfum.bg
www.topoil.bg
www.surfpm.com
www.automechanicgroup.com
- Интегриране на богата гама от модули (платени и безплатни)
- Работя с всички версии от 1.4.6 до най-новата и разполагам с модули за тях
- Голямо разнообразие от теми за различни онлайн магазини
- Разполагам с превод както за админ панела, така и за клиентската част
- Цени и услуги за модулите варират от сложността на промяната или добавянето на нов модул.
Цени и услуги за създаването на онлайн магазини:
1: Цялостно решение -> Базов онлайн магазин с безплатни модули и безплатна тема
1.1: Система за отчет на трафика и посещения + чат система
2: Цялостно решение -> Онлайн магазин на опън карт с платени модули и безплатна тема + (SEO -> добавяне на сайта в 100 БГ директории) + Система за отчет на трафика и посещения + чат система
3: Цялостно решение -> Онлайн магазин на open cart с платени модули и платена тема + (SEO -> добавяне на сайта в 100 БГ директории) + Система за отчет на трафика и посещения + чат система
ЦЕНИТЕ НА ПРОЕКТИТЕ СА ПО ДОГОВАРЯНЕ.
Консултация свързана с OpenCart: БЕЗПЛАТНА!
Контакти:
Лично съобщение;
Skype -> elenkof
Mail: [email protected]
Телефон: 0878 588 388
www.elenkov.net
www.pixelbyte.bg
Начин на плащане приемаме всякакви:
Pay pal, банков превод, ePay, паричен превод по Еконт, паричен превод по Easy Pay и в брой, кеш и на ръка
!!!ВАЖНО!!! -> В цените за цялостно решение на онлайн магазин (opencart) не са включени разходи за хостинг и домейн.
- За да имате онлайн магазин е необходимо да притежавате хостинг и домейн;
- Ако имате хостинг и домейн е необходимо да ни предоставите FTP достъп / Cpanel;
- - Съдействие при избиране на домейн и хостинг компания с възможност за отстъпка;
Здравейте,
Възползвах се от предложената услуга.
Мога да споделя,че останах доволен от свършената работа. Работих с Ники с ник(samba). Мога да споделя,че работи бързо,професионално и всеодайно.Решава всички въпроси в кратки срокове.На всеки възникнал въпрос отделя необходимото време и внимание.Ники за мен беше удоволствие да работим заедно.Надявам се и в бъдеще да продължи съвместната ни работа.Ники,Благодаря ти за професионалното и коректно отношение.Успех в начинанието.
Ползвах и аз усугите на Ники - samba.
Супер доволен съм. Перфектно познание на Opencart. Много бърз, надмина очакванията ми. Радвам се да има такива хора - всеотдайни.
Благодаря Ники и не спирайте да радвате хората.
Един огромен ПЛЮС, който има нужда от помощ за опън карт -> търсете ги! Успехи
Да го бяхте предложили това преди да се омотая и аз с този Опънкарт. :evil:
Ако трябваше сега да започна определено бих се доверил на хора като вас. Със сигурност би ми спестило много време, ядове, че и пари. Успех!
Здравейте, Ники!
Евала момчета за всичко, което правите. Ползвам съм услугите на момчетата, напълно коректни и точни са.
Ако някъде трябва да дам положителен вот за Ники (@samba), то това място е точно тук (с две ръце). Това ми дава известна увереност, че има някаква надежда за тая шибана държава и че не всичко е меркантилно.
Благодарност за помощта ,която ми оказаха.Спестиха ми много нерви и време.Късметлия съм,че успях още в началото да се възползвам от техните услуги.Препоръчвам!!!
Искам да изкажа благодарностите си към Вас! Samba и Стан без Вас не знам какво щях да правя!! Супер бързи и невероятни хора,пожелавам много успехи за в бъдеще!
Оооо я виж ти, браво колеги, добра инициатива!
Познавам ги и двамата, и с двамата съм имал вземане даване по различни проекти и определено мога да ги препоръчам с две ръце.
изключително бързо днес ми помогнаха колегите, за което съм им страшно благодарен !!! препоръчвам!
Имах следният проблем - http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=44685 , колегата "samba" както винаги изкочи с някакви трикове от ръкава и веднага оправи нещата. Не работя за пръв път с него. Мога да гарантирам за бързата и коректна работа от негова страна. Много добре е запознат със системата и много често се справя с лекота с поставените му задачи. Все пак не му е за първи път) Препоръчвам горещо за всякакви проблеми с онлайн магазина ви.
Поздрави,
Галин Стефанов!
Здравейте,
Да похваля и аз Ники (simba) за перфектно свършената работа. Помогна ми от самото начало, до пускането в действие на онлайн магазина. Перфектен. Препоръчвам на всеки, който има желание да се занимава да потърси него или колегата СТАН. Още веднъж благодаря. Перфектен и коректен.
Sambatа е доста добър с OC и на мен много ми е помагал. Често го питам за някои неща и не е имало случай да ми откаже или да не е намирал проблема. Ама е така, като се занимаваш усилено с тази система, то реално резултатите не закъсняват.
Бих го използвал за проекти, които изискват по-детайлно "ровичкане" в OpenCart.
Искам и аз да изкажа едно положително мнение за samba. Дойде време и аз да се сблъскам със системата open cart и като всяко начало много неща не ми бяха ясни, те и сега не са ми ясни, но човек не може да разбира от всичко важното е да знае на кой може да се довери. Samba е човек на който може да разчитате, разбира ги нещата и е отзивчив, така че ако имате проблем с open cart който не можете да разрешите обръщайте се към него.
Искам да изкажа искрената си благодарност към тях.Имах един магазин който беше на стар опън карт версия 1.4.9.x и ги помолих да го прехвърлим на по нов 1.5.4.1 ,което направиха и сега магазина изглежда страхотно!Още веднъж благодаря и си пожелавам все повече срещи с хора като вас!
Много сме доволни от услугите на elenkov.net и по-специално от Николай. Бързи, коректни и услужливи. Ако ви допадат тези характеристики, не се колебайте.
Да, Ники е голям професионалист, наистина. Пожелавам му успех и дано продължава все така, дори съм сигурен, че ще е все така. Надявам се скоро да повдигне темата си тук, за да привлече вниманието и на още хора, желаещи помощ за техния онлайн магазин. Успехи...
Благодаря ти брат за помощта. Имах много закучен проблем, който решихме навреме.
Препоръчвам на всички
Изработна на онлайн магазин на OPENCART / Втори пост /
Ники ми свърши чудесна работа и това което най-много ми хареса, е че на него може да се разчита, не се мотка, отговаря ти бързо на имейлите и работи с желание. А това в тия среди се намира трудно. Препоръчвам ви го, на мен ми помогна много с един нов проект над който работя под Openkart
5 звезди от мен за колегата, бързо, качествено, не отказва помощ след създаването на магазина, което за хора като мен, които тепърва започват е голям +.
Препоръчвам.
Печен е Samba ... вчера буквално за 10 минути ми реши няколко проблема с които се блъсках дни наред.
Много отзивчив и прецизен.
И аз искам много да благодаря на samba понеже имах голям проблем с бързината на зареждането на 1 сайт.
Сайта ми е на OpenCart (ver. 2.1.0.2) + Journal 2 тема.
Според Gtmetrix се оказа че се зарежда за около 17-18 сек. което беше пагубно за целият сайт и усилията ми.
Samba свали времето до около 3-4 сек. което е голяма разлика.
Големи благодарности!
Последно редактирано от модератор: