От: От: Онлайн магазин на Prestashop
Здравейте,
Разликата между Вашата версия и най - новата е огромна ( от 1.4 до 1.5 създава понякога проблеми а просто от 1.2 до 1.5.. ще е незнам )
Лично аз няма да мога да се справя с тази затача, но не ти казвам, че е невъзможно!
Принципно друго което мога да ти споделя от личния си опит със системата, че няма голяма нужда да слагаш 1.5 ( като цяло си е доста бъгава и само ядове.. )
На моят главен сайт на тази система, който може да видиш:
тук съм го оставил на 1.4.0.17 което е 2 години и половина разлика от новата.
Но реално не отстъпва много от последната версия, тайкато съм пипал кода и съм добавял някой работи.
Може и ти да направиш така, да подобриш неща/код в магазина си ( ще изглежда по - нов )
Друго - колкото и много артикули да имаш 1000-5000.. не е зле едно ново начало с новите дентенции и вече с опит кое как да стане по - правилния начин.
Така може да ти отнеме време, но ефекта после ще е доста по - добър.
Но това са само идей.. ти знаеш много добре какъв ти е сайта, какво искаш, какво не искаш и т.н
Здравейте имам въпрос.Имам стара версия на престашоп 1.2.4.0 .Искам да инсталирам нова като прехвърля снимковият материал и клиентите в новата версия въпросът ми е възможно ли е това,защото специалистът ,който ми прави магазина казва,че не става а имам много продукти и не ми се вкарва всичко на новo. Благодаря предварително.