takitodorov Member Рейтинг - 100% 17 0 0 7 Август 2016 #21 От: Онлайн магазин Здравей, изпрати инфо на ЛС.
felixthecat Member Рейтинг - 100% 1 0 0 12 Август 2016 #23 От: Онлайн магазин Здравейте, Ако още се продава, бих искал линк към сайта и повече инфо на лично. Благодаря предварително!
От: Онлайн магазин Здравейте, Ако още се продава, бих искал линк към сайта и повече инфо на лично. Благодаря предварително!
Leverage Well-Known Member Рейтинг - 100% 7 0 0 14 Август 2016 #24 От: Онлайн магазин Не знам дали се продава още, но съм писал на 24.07 и нямам още отговор. А ме интересуваше сайта и като клиент евентуално.
От: Онлайн магазин Не знам дали се продава още, но съм писал на 24.07 и нямам още отговор. А ме интересуваше сайта и като клиент евентуално.
M machete New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 19 Август 2016 #25 От: Онлайн магазин Той си влиза човека в профила, но май на никой нищо не праща, явно нещо като фейк обява и следи някаква статистика ли, не знам
От: Онлайн магазин Той си влиза човека в профила, но май на никой нищо не праща, явно нещо като фейк обява и следи някаква статистика ли, не знам
N nik0lai Member Рейтинг - 100% 2 0 0 19 Август 2016 #26 От: Онлайн магазин Здравейте, Преди няколко дни се завърнах от лятната отпуска, извинявам се за забавянето. Днес ще изпратя информация на всички, които са проявили интерес.
От: Онлайн магазин Здравейте, Преди няколко дни се завърнах от лятната отпуска, извинявам се за забавянето. Днес ще изпратя информация на всички, които са проявили интерес.