Онлайн търговия с дрехи

Здравейте,
Има ли някой от форума който продава дрехи през онлайн магазин? Искам да попитам дали си струва и как стоят нещата с фактурирането. Целта е стоката да се внася от Турция но там доколкото знам трудно ти издават фактура. После вноса в БГ дали след плащане на ДДС и мито ? Дали ще излязат цифрите в крайна сметка?
Ще съм благодарен ако някои се отзове.
Благодаря предварително!
 
Какво значи дали си струва? Ако го направиш читава и кадърно ще си струва. Ако имаш капитал и бизнес план да, ако не ще изгубиш Х сума пари и до там. Както със всеки бизнес така и в този разлика няма.
Намираш такива които да ти издават фактура ако ли не пак си правиш внос и всичко и продаваш.
Сега ако питаш и тук някои на какви цени да си продаваш нещата по-добре не започвай.

Ако намериш изгоден пазар там и продаваш качествени неща и на добри цени тук защо не?

Не те хейтя по-никакъв начин! Просто въпросите ти така зададени ти очакваш някои да ти каже:
1. Не се захващай / без фактура няма да стане / от турция стоката е боклук и какво ли не или
2. Давай семло / слагаш 100% надценка и ти си човека / olx без реклама и читав сайт ще продаваш.

За това говорим. На кратко зареждам съм стока и от Турция и от Китай дрехи също вече не се занимавам имам познати които го правят. Искай фактура сега ако няма не означава че няма да работиш с тези хора. Ако примерно ти излиза един анцунг 7-10лв. и едно горнище 13-18 и са хубаво качество и имаш кинти взимаш смело. Ще продават комплекти, единични и тн това е само пример не знам какво искаш да купуваш.

Правиш си елементарна сметка:
1. На колко пари взимаш Х продукт и този Х продукт колко се продава от конкуренцията. Ако има аризон тоест ти го купуваш за 10лв. а тук се продава 40-50лв. супер. Ще можеш да продаваш и ти с добра надценка.
2. Слагай в сметките данъци, реклами да кажем средно 3-4 долара за продажба.
3. Слагай всички разходи които имаш и така ще знаеш този продукт от 10лв. примерно с данъци/реклама/разходи цената му ще стане на 25лв. примерно от там нагоре гледаш да слагаш горница и тн.

Имай предвид че за дрехи се иска да имаш както размери така и цветове и тн. Тоест иска се голяма разновидност с 10-15 парцала трудно става но не е невъзможно.

Кръчмарските сметки горе са просто за пример и не са действителни но от там ако започнеш и си направиш правилно нещата няма какво да те спре да си развиеш една хубава сергия и да си продаваш.
 

Горе