biaaro
Well-Known Member
От: Re: От: Оносно uphero и какво да го правя?
Не го оправдавам в никой случай, даже му бях лепнал и аз репутация в темите за хостинг дето ги пусна. Както казах пълна мистерия ми е защо го прави. Предполагам, че се е увлякъл от начина по който си комуникираме някои потребители в политическите теми и да си мисли, че така правим по принцип. Не знам... Прави каквото решиш, ти си шефа тук, аз бях длъжен да кажа какво мисля, защото момчето е читаво.
детски наивни исками се да го вярвам, в списъка за репутация му бяха и хора който не биха се оплакали от минус 15 понеже са стари потребители и ама има репчета дадени на нови който искат да се докажат във форума и пишат полезни постове а той ги упляпва с бегай от форума и после ги повртаря с това тъпанар... което ме навежда на мисли че ни гони потребителите...
значи аз взех да гледам на кой е давал от по известните на Симеон сега с нов ник беше това с коментара Мангал, на драго от делатата беше улшяпал, на една от доказаните фрилансърки с хубав и трейдър поне беше по културно само не й било забавно клипчето.... и още доста
общо взето от около 330 раздадени репи всяка четвърта...
Не го оправдавам в никой случай, даже му бях лепнал и аз репутация в темите за хостинг дето ги пусна. Както казах пълна мистерия ми е защо го прави. Предполагам, че се е увлякъл от начина по който си комуникираме някои потребители в политическите теми и да си мисли, че така правим по принцип. Не знам... Прави каквото решиш, ти си шефа тук, аз бях длъжен да кажа какво мисля, защото момчето е читаво.