partytime
Well-Known Member
Най големия замърсител в глобален мащаб е индустрията, а не баба Пена, която си е запалила печката на дърва.
После идват кофти родители, които отглеждат кофти деца, израствайки с кофти възпитание и се получава кръговрат на простотията.
После идват кофти родители, които отглеждат кофти деца, израствайки с кофти възпитание и се получава кръговрат на простотията.
Може - може, как да не може. За не носене на маски се научиха да глобяват за 2 дена, нали ? Значи и за боклуци може, проблема е, че управниците са утайки и никой няма интерес в България да има ред, защото някои може да ги линчуват в парламента !Ооо за това да се глобява човек в БГ за хвърлен боклук ще си има да чакамеее... То тук за убийство може да ти се размине...
Браво на теб но също така, браво и на хората, които са те възпитали ! Вижда се, че това работи и дава добри резултати. Аз също съм възпитан по подобен начин и харесвам такива хора, като се опитвам да го предавам нататък!Това са явно пропуснати първите 7 години не знам как да си го обясня. Аз примерно как си хвърлям боклука в коша, даже не знам защо и как го правя, просто си го правя. Явно е изначална липса на навици.