От: Опитаха да убият Доган
О, за самолетите си прав на 100%!! Много глупав ход, именно ние да подпомагаме португалците. Абсолютна малоумщина е това!!! И между другото много бъркаш - не съм гербер. Просто БСП ми миришат отвсякъде и ще ги наливам докато съм жив. Знаеш ли кога ми паднаха в очите? Когато направиха кабинет с ДПС. От тогава насам БСП за мен са не повече от клуб на педерастите, а техният очилат лидер е най-големия гей в целия свят. Съжалявам, но една партия, която иска да работи за България, в никакъв случай не може, не трябва, не бива да се коалира с ДПС. По никакъв начин. Четох оня ден, че само при Костов , ДПС са били леееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееко извън властта. Това ми хареса много. С нетърпение очаквам следващите избори, когато според мен вотът ще е по-малък от предишния (противно на всякаква логика), тъй като много хора, гласували за ГЕРБ просто ще си псуват вкъщи и няма да гласуват за никого. А друга част пък, според мен, ще се влее в КунИва и Сидеров.
Да се върна 3 реда по-нагоре - не може някой, който твърди, че е социалист да се коалира с ЕТНИЧЕСКА партия. В това няма нищо социално. Напротив! Има нещо ДИСКРИМИНАТИВНО. Разочарован съм от младите БСП-ари. Дъртите ги остави - повечето са свикнали да гласуват за каквото им се каже. Някои хора няма да прежалят Тошо и неговото управление. Младите как може да гласуват за БСП и да гледат с надежда в очите, след като БСП играха заедно с ДПС и винаги играят заедно с ДПС.
Аз не съм расист. Нямам нищо против хората. Имам против една определена част от хората, които се занимават с черна и сива икономика, хора, които не си плащат данъците, тока и водата, хора, които, понеже са достатъчни кухи и няма как да блеснат пред обществото, се снимат, гаврейки се с национални символи и гробове на обикновени хора.
Ей такива ме дразнят. Защото мразя несправедливостта. Аз съм за републиката на Левски - нека всички бъдем равни!
Но как да стане, след като се оставяме на някакви глупаци да ни манипулират с разни обещания. Обещанията трябва да се изпълняват, в противен случай - бойкот. Но нали сме си овце... Наскоро четох за конспирацията с флуоридите. Спомняте ли си флуорираните млека, които ги даваха в детските градини и училищните столове, защото са
полезни за зъбите? Е, четох статия от един доктор, че допреди години, в САЩ, флуоридите са били обявени за канцерогенни. Един от ефектите на тая помия върху хората е,че ги води до оглупяване и... невъзможност за съпротива! Чешмяната вода е флуорирана
Форт, съгласен съм, че ГЕРБ не са това, което всички очакваха. Но и ти се съгласи, че БСП-ДПС си е народно предателство от висша класа.
btw Валдес, тоя форум за пръв го виждам, но ми седи грозен, а и си обичам предприемача и всичките идиоти тука
@Bodyrock89 - ти сериозно ли...?