От: Оправдаха Маргарините
А жърналистите могат така да да го изкривят репортажа, че ще накарат малкото хора гледащи новините да отидат пред болница, където е тоя мизерник и да запалят по една свещичка за здравето му. Демек и на медиите е било платено, както се случва напоследък да гледаме платените репортажи на правителството, идвайки главно от МВР.
Голяма пародия е тук. Сега и Маргините, милите...хахаха, освен да гледаме циркове, не остната друго.
Каквато ни е държавата и политиците, такива ни са и журналистите: Комунистически Курви, продукт на Държавна сигурност
На колко от вас им е известно че преди 2 седмици посред бял ден в центърна на София пред Съдебната палата, ченгета от Държавна сигурност
пребиха професора по политология от пловдивския университет и отявлен антикомунист Янко Янков.
Ето малко инфо:
================================
Ако разчитах само на българските медии нямаше да разбера, че на 21 юни, посред бял ден, в центъра на София е било извършено покушение срещу един от малкото истински антикомунисти с биография в България и известен правист проф. Янко Янков. Просто нито дума никъде. Мълчание навсякъде в средствата за информация, освен в някои от блоговете, откъдето научих и аз за поредното безобразие на държавата.
.................
Самият правозащитник няма съмнение кои са извършителите:
„
Вчера към 15 часа, както си вървях, двама души скочиха върху мене, разказа професорът за „Рlovdivmedia”-
Не казаха нито дума, просто ме нападнаха. Това са хора на управниците, на ДАНС и на мафията. Отворете сайта ми и ще видите какво съм писал през последните два месеца.”
Пребиха ме същите хора, за които писах – служители на ДАНС, твърди пред репортера ни проф. Янков. -
Само преди два месеца директорът на правния институт към БАН, който е много близък с тези служби, ме предупреди, че ако не спра да се боря срещу мафията, ще пострадам”.
Повече тук и тук
===============================
Да сте чули за това поне по една медия била телевизионна, печатна или онлайн не сте няма и да чуете, защото те на са Български а интернационални комунистически бардаци.
Те пищят на умряло само когато Български националисти и патриоти пребиват малките комунистически копеленца от крайно левите фракции като 21 септември, но когато бият Българи мълчат като Гошо тарабата на лайпцигския процес.
Господ гледа, бави , но не забравя-ние също !!!!!!!!!!!!!!!
Какво ги чака комунистическите изроди и техните потомства в най-скоро време бедна ви е фантазията
Edit:
Намерих един клип за случая
[video]http://www.vbox7.com/play:5f539b18[/video]