Оптимизация на изображение

От: Оптимизация на изображение

Да, но той е за думи които той си е избрал.Питам си за отделен тул :)

Не е най добрия.Според броячи вадя доста посещения по думи които изобщо и не фигурират в тоя тул :D

Колеги пуснах на едн сайт тестове и след месец ще видя как стоят нещата :)
Искам само още един въпрос да ви попитам.
Ако взема изображение на котка и го представям като куче(искам да ранкна изображението на котка, като куче) и го кръстя куче, гугъл ще го индексира ли по куче или ще си разпознае някак, че това е котка и изобщо няма да ме ранкне при котките

Re: От: Оптимизация на изображение

Колеги пуснах на едн сайт тестове и след месец ще видя как стоят нещата :)
Искам само още един въпрос да ви попитам.
Ако взема изображение на котка и го представям като куче(искам да ранкна изображението на котка, като куче) и го кръстя куче, гугъл ще го индексира ли по куче или ще си разпознае някак, че това е котка и изобщо няма да ме ранкне при котките
Как точно ще представяш куче като котка? Но ако всички други елементи ги нагласиш така, че да подскажеш на Google, че искаш да го ранкнеш - няма да има проблем. ;) Виж какво излиза за "кифла" и ще видиш, че няма да имаш кой знае какви проблеми. :) Това е добър пример.

Не знам каква точно е идеята ти, но ако го направиш не знам колко ще ти се клика, все пак ако търся куче, и ако видя котка, ще си помисля, че Google нещо се е объркал и после ще си помисля, че някой оптимизатор се гъбарка с търсачката.:)

Горе